به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جشنواره غذای سالم با هدف اجرای بسیج ملی تغذیه و ترویج غذاهای سالم سنتی در بین مردم ، در روستای حاجی کرد شهرستان مراغه برگزار گردید و با استقبال بسیار خوب مردم مواجه شد.
دکتر سلیمانی ، معاون محترم فنی معاونت بهداشتی ، در حاشیه بازدید از این جشنواره ، ضمن تاکید بر لزوم رعایت سبک زندگی سالم در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر ، گفت: شیوع استفاده از غذاهای فست فود با چربی و کالری بالا یکی از مهمترین معضلات بهداشتی نسل جدید است.
همچنین ایشان شیوع بیماریهای قلبی - عروقی را زنگ خطری برای سلامت مردم دانست و تاکید کرد: مصرف میوه و سبزی به عنوان یکی از سالمترین مواد غذائی ، ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم در بین مردم در کنار آموزش بیشتر به مردم در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
گفتنی ست جشنواره غذائی روستای حاجی کرد که با تلاش بهورزان خانه بهداشت و گروه بهبود تغذیه و مشارکت بسیار خوب مردم روستا برگزار گردید که با به نمایش گذاشتن غذاهای سنتی و سالم ، مورد استقبال مردم روستا واقع شد .
خانم اسکندری ، کارشناس مسئول بهبود تغذیه ، ضمن قدردانی از زحمات صورت گرفته در برگزاری این نمایشگاه ، مهمترین هدف برگزاری کلاسهای آموزشی و جشنواره های غذایی را سوق دادن مردم به مصرف کم روغن و نمک در راستای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر دانست. ایشان ضمن اشاره به شیوع بالای فشار خون و دیابت در جامعه ، پیشگیری از ابتلا به این بیماریها را بسیار مهم قلمداد کرد.
خانم اسکندری ضمن توضیح روند شکل گیری بیماریها در مصرف نامناسب غذاهای پرچرب و پرنمک، خواستار تغییر سبک زندگی مردم و افزایش تحرک بدنی خود در تحقق پیشگیری از بیمارهای غیر واگیر شد.