Aa
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر 1403
کد 3521

دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی و معاون توسعه با مسئولان وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی، در راستای پیگیری مسائل اساسی حوزه سلامت و ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان، رئیس دانشکده علوم پزشکی و معاون توسعه به همراه دکتر سید فرید موسوی، نماینده مردم شریف مراغه و عجبشیر با حضور در وزارت بهداشت با معاون توسعه و مدیریت منابع این وزارتخانه دیدار کردند.

دکتر االهوردی ارجمند درباره این سفر گفت: این جلسه با هدف بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای عملیاتی در حوزه های مختلف برگزار شده و محورهای مهمی همچون توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی، و ارتقای جایگاه دانشکده علوم پزشکی به سطح دانشگاهی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

توسعه قطب درمانی جنوب استان، فرصتی برای ارتقای عدالت در سلامت

در این نشست، موضوع تکمیل پروژه‌های عمرانی و توسعه خدمات درمانی در قطب جنوب استان به‌عنوان یکی از اولویت‌های استراتژیک مطرح شد. در این جلسه موضوع تقویت جایگاه جنوب استان به‌عنوان قطب درمانی منطقه محور گفتگو بود؛چرا که این شهرستان به دلیل موقعیت جغرافیایی استراتژیک خود،به مردم جنوب استان و شهر های همجوار نیز خدمات درمانی ارائه می‌کند.

دکتر سید فرید موسوی در این باره گفت: نقش استراتژیک این دانشکده در جنوب استان باعث شده است تا با ارائه خدمات درمانی به مردم منطقه به یک مرکز درمانی مهم برای انها تبدیل شود چرا که این شهر ها به دلیل فاصله مناسب تر و سهولت در درسترسی به‌طور گسترده‌ای از امکانات درمانی این شهرستان استفاده می‌کنند.

 

وی افزود: به گواهی آمار، در برخی از ماه‌های سال، بیش از ۴۰ درصد از بیماران پذیرش‌شده در بیمارستان‌های شهرستان، افراد غیر بومی هستند. این آمار نشان‌دهنده جایگاه حیاتی این شهرستان در شبکه درمانی منطقه و نیاز جدی به تقویت زیرساخت‌های درمانی آن است.

 وی با تاکید بر تسریع پروژهای درمانی گفت: از جمله مهم‌ترین پروژه‌های در دست ساخت این دانشکده می‌توان به تکمیل بخش الحاقی بیمارستان سینا و احداث بیمارستان ۳۵۰ تخت‌خوابی اشاره کرد که با تکمیل این پروژه‌ها دسترسی مردم منطقه به خدمات پیشرفته درمانی بهبود یافته و نیاز به اعزام بیماران به مراکز درمانی کاهش خواهد یافت.

رییس دانشکده علوم پزشکی نیز در این زمینه افزود: بیمارستان‌های شهید بهشتی، سینا و امیرالمؤمنین، به‌عنوان ستون‌های اصلی ارائه خدمات درمانی شهرستان، نه‌تنها به بیماران محلی بلکه به مراجعان از شهر های اطراف نیز خدمات ارائه می‌دهند.بیمارستان سینا با وجود چندین اتاق عمل در حوزه ارتوپدی و بیمارستان امیر با تمرکز به بخش داخلی و بیمارستان شهید بهشتی بعنوان زایشگاه و درمان ناباروری در بسیاری از موارد تنها گزینه در دسترس بیماران مناطق مجاور است.

معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی نیز در این خصوص گفت: حجم بالای مراجعه بیماران غیر بومی فشار زیادی بر ظرفیت موجود بیمارستان‌های شهرستان وارد می‌کند که ضرورت تکمیل پروژه‌هایی عمرانی مانند بخش الحاقی بیمارستان سینا و احداث بیمارستان ۳۵۰ تخت‌خوابی، گامی حیاتی در افزایش ظرفیت پذیرش بیماران و کاهش فشار بر زیرساخت‌های فعلی محسوب می‌شود.

مهندس ایوب پور رستم اظهار داشت: «جنوب استان به‌عنوان قطب درمانی منطقه، مسئولیت سنگینی در ارائه خدمات به بیماران غیر بومی دارد. این نقش نیازمند تقویت زیرساخت‌ها، افزایش ظرفیت بیمارستان‌ها و تخصیص منابع مالی مناسب است تا بتوانیم هم‌زمان نیازهای محلی و منطقه‌ای را به شکل عادلانه‌ای پاسخ دهیم.»

وی تاکید کرد: ارائه خدمات درمانی به بخش بزرگی از این شهر ها ، نشان‌دهنده نقش منطقه ای است، اما برای ادامه این نقش‌آفرینی، نیاز به حمایت‌های جدی وزارت بهداشت داریم و متاسفانه امکانات فعلی پاسخگوی این حجم از تقاضا نیست و باید زیرساخت‌ها به سرعت توسعه یابد.»
نماینده مردم نیزبا اشاره به اهمیت این موضوع، بر حمایت از طرح‌های توسعه‌ای تأکید کرد و افزود: « تقویت زیرساخت‌ها نه‌تنها یک اولویت استانی، بلکه یک ضرورت ملی است که می‌تواند عدالت در سلامت را در منطقه محقق کرده و این رویکرد می‌تواند الگوی مناسبی برای توزیع عادلانه خدمات درمانی در مناطق کمتر توسعه‌یافته باشد و نقش جنوب استان را به‌عنوان قطب درمانی منطقه بیش از پیش تقویت کند.

معاون توسعه وزارتخانه نیز تکمیل و تسریع ساخت پروژه های نیمه تمام را اولویت اصلی وزارت بهداشت بیان نموده و گفت: برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در تلاش هستیم با رایزنی های مختلف و جذب منابع مالی مناسب و استفاده از ظرفیت خیرین حوزه سلامت گامی بزرگ برای تحقق اهداف نظام سلامت کشور برداریم. 

وی در پایان گفت: دانشکده علوم پزشکی مراغه در تحقق اهداف نظام سلامت شهرستان و منطقه نقش بسیار پر رنگی را ایفا می‌کند و این شهرستان و دانشکده آن شایسته جایگاه بسیار مناسبی در این منطقه می باشد و وزارت بهداشت نیز از مسیر توسعه ای این دانشکده حمایت می‌کند.

به گزارش روابط عمومی در این دیدار، موضوعات مهمی از جمله تکمیل پروژه‌های عمرانی، به‌ویژه بخش الحاقی بیمارستان سینا و احداث بیمارستان ۳۵۰ تخت‌خوابی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و معاون وزیر بهداشت نیز قول های مساعدی برای تحقق آنها دادند.

این سفر گامی مثبت در جهت رفع چالش‌ها و تحقق اولویت‌های حوزه بهداشت و درمان منطقه به شمار می‌رود که نماینده مردم در مجلس و رییس دانشکده و معاون توسعه محور آن بودند.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 7 آذر 1403
  • تعداد بازدید 5
  • واحد ارجاع دهنده روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه

اخبار

دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی و معاون توسعه با مسئولان وزارت بهداشت

1403/09/07

اعزام تیم های ورزشی دانشکده به چهارمین المپیاد کارکنان وزارت بهداشت

1403/09/05

دیدار رئیس دانشکده و معاون توسعه با اعضا موسسه خیریه عمران مراغه

1403/09/01

بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه معاون بهداشتی از خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت

1403/09/01

فرایند ارزیابی شایستگی های عمومی پزشکان جدید الاستخدام برگزار شد

1403/08/29

✅ آیین گرامیداشت روز پرستار با حضور مسؤلین شهرستانی برگزار شد

1403/08/21

اطلاعیه جذب روانشناس/معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه

1403/08/03

مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی مراغه

1403/08/03

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود سال 1403

1403/07/24

نشست آموزشی اعتبار بخشی مراکز درمانی دانشکده برگزار شد

1403/07/19

تجهیز آزمایشگاه مرکزی مراغه به دستگاه‌ ارزیابی سلامت و تناسب اندام سالمندان

1403/07/15

توزیع و تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه های اولویت دار آغاز شد

1403/07/14

درخشش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در کارشناسی ارشد

1403/07/14

اهدای اعضای بدن شهروند مرگ مغزی در مراغه

1403/07/13

واریز یارانه یک میلیون و صد هزار تومانی برای کلیه کودکان مبتلا به سوء تغذیه در مراغه

1403/07/12