Aa
تاریخ : چهارشنبه 6 بهمن 1395
کد 835

برگزاری جلسه توسعه پژوهش های کاربردی و مبتنی بر حل مشکلات با محوریت تحقیق در سیستم های بهداشتی( HSR)

دکتر علی جنتی، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه: کارهای تحقیقاتی دانشکده بر روی پژوهش در سیستم های بهداشتی و درمانی با هدف شناسایی و حل مشکلات متمرکز شوند.

دکتر علی جنتی، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه: کارهای تحقیقاتی دانشکده بر روی پژوهش در سیستم های بهداشتی و درمانی با هدف شناسایی و حل مشکلات متمرکز شوند.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه که باحضور دکتر علی جنتی،رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، معاونین ایشان و اعضای هیات علمی دانشکده برگزار شد، مسائل و چالش های موجود و راهکارهاو هماهنگی های لازم در اجرای پژوهش های کاربردی و مبتنی بر حل مشکلات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به اهمیت انجام پژوهش های فیلد-محور و کاربردی گفت: پژوهش های کاربردی مبتنی بر شناسایی و حل مشکل در حوزه های بهداشتی و درمانی دانشکده باید با اولویت بیشتر در کنار انجام تحقیقات آزمایشگاهی صورت گیرند.

دکتر علی جنتی به برخی از طرح های موفق انجام شده در دانشکده اشاره کرد و گفت: یکی از طرح های موفقی که دانشکده اجرا کرد طرح ایراپن بود اما واقعیت این است که ما باید نه تنها داده های به دست آمده از این طرح را به صورت گزارش علمی بتوانیم توجیه کنیم بلکه باید تحقیقات خودمان را به سمت ارزیابی تاثیرات اجرای این طرح در تغییر رفتار و سبک زندگی افراد ارزیابی شده ببریم و با انجام تحقیقات علمی جامعه محور( Community-based )خود مردم را در اجرا و پیشبرد طرح های مشابه درگیر کنیم. 

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه افزود: از حوزه های مهم دیگر که باید با همکاری اعضای هیات علمی مورد تحقیق و پژوهش قرار گیرد تا زمینه و پشتوانه علمی برای آن ایجاد شود، امکان تبدیل بیمارستان های دانشکده  به بیمارستان های ارتقای سلامت(Health Promotion Hospital ) است چرا که اعتقاد دارم  وظیفه ما تنها ارائه ی خدمات درمانی نیست و باید مراقبت های مبتنی بر ارتقای سلامت انجام دهیم و آنها را حتی پس از ترخیص بیمار از بیمارستان در منزل هم انجام دهیم تا بتوانیم خودمراقبتی را در جامعه خود نهادینه سازیم.

ایشان ضمن تشریح اولویت های پژوهشی دانشکده گفت: کارسنجی و حجم سنجی خدمات مراکز بهداشتی درمانی ، ارزیابی نحوه ی اجرای پزشک خانواده از دیدگاه پزشکان و مردم و همچنین تعیین هزینه اثربخشی اجرای طرح ایراپن در شهرستان مراغه از جمله کارهای پژوهشی کاربردی و مبتنی بر حل مشکلات و تحقیق در سیستم های بهداشتی( HSR  ) است که انتظار دارم اعضای محترم هیات علمی، معاونت آموزشی و پژوهشی ، بهداشت و درمان دانشکده همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.


  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 6 بهمن 1395
  • تعداد بازدید 388
  • واحد ارجاع دهنده

اخبار

✅ آیین گرامیداشت روز پرستار با حضور مسؤلین شهرستانی برگزار شد

1403/08/21

مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی مراغه

1403/08/03

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود سال 1403

1403/07/24

نشست آموزشی اعتبار بخشی مراکز درمانی دانشکده برگزار شد

1403/07/19

تجهیز آزمایشگاه مرکزی مراغه به دستگاه‌ ارزیابی سلامت و تناسب اندام سالمندان

1403/07/15

توزیع و تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه های اولویت دار آغاز شد

1403/07/14

درخشش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در کارشناسی ارشد

1403/07/14

اهدای اعضای بدن شهروند مرگ مغزی در مراغه

1403/07/13

واریز یارانه یک میلیون و صد هزار تومانی برای کلیه کودکان مبتلا به سوء تغذیه در مراغه

1403/07/12

مراسم قدردانی از خانواده های زنده یاد امیرحسین غیاسی و زنده یاد مهدی حنیفه پور برگزار شد.

1403/07/11

ارائه خدمات مشاوره فرزند آوری، انصراف از سقط و طب ایرانی در اردوی یک روزه روستایی قراتلو

1403/07/11

2600 نفر از والدین مراغه ای درکارگاه آموزشی بحران سالمندی با موضوع معایب تک فرزندی شرکت کردند

1403/07/11

دوره آموزشی ویژه مدیران ستادی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/07/11

تحقق شعار "فردایی برای همه سالمندان" نیازمند تلاش همگانی است

1403/07/10

✅ آنچه برای سلامت "قلب" باید بدانید

1403/07/08