Aa
تاریخ : پنجشنبه 10 تير 1395
کد 569

مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه/ کارگاههای پنیرسازی فاقد شناسه نظارتی مجاز به ادامه فعالیت نیستند

دکتر خرمی: شاخص تب مالت در مراغه بالا است و یکی از راههای مقابله با این موضوع، تشدید هر چه بیشتر نظارت بر کارگاههای پنیرسازی می باشد.

دکتر خرمی: شاخص تب مالت در مراغه بالا است و یکی از راههای مقابله با این موضوع، تشدید هر چه بیشتر نظارت بر کارگاههای پنیرسازی می باشد.

به علت قرار گرفتن در دامنه ی جنوبی کوه سهند و امکان تولید شیر سرشار گوسفندی در مراتع این شهرستان، هر ساله کارگاههای پنیرسازی بیشتری در مراغه دایر می شود. اما به دلیل حساسیت نحوه ی تولید این محصول و تاثیر آن بر سلامتی مردم نظارت و کنترل مراحل مختلف تولید آن همواره مورد تاکید و نظارت مدیریت غذا و دارو بوده است.

در حال حاضر در شهرستان مراغه و روستاهای تابعه بالغ بر 50 کارگاه پنیرسازی وجود دارد که در طول سالهای گذشته تحت نظارت کارشناسان کنترل مواد غذایی این مدیریت بوده است. هر ساله با شروع فصل تولید پنیر سنتی گوسفندی که از اسفند ماه شروع و تا اوایل تابستان ادامه می یابد، بازدید های فشرده ای از این کارگاهها بعمل می آید. در مورادی هم با کارگاههای متخلف برخورد شده و پنیرهای تولید شده در شرایط غیر بهداشتی با رعایت موازین قانونی امحاء شده است.

دکتر خرمی، سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه، حساسیت این موضوع را به خاطر تاثیر آن بر بروز بیماری تب مالت یاد آور شد و گفت: علی رغم پیگیری های کارشناسان این مدیریت همواره شاخص تب مالت در این شهرستان بالا بوده است که یکی از راههای مقابله با این موضوع، تشدید هر چه بیشتر نظارت بر کارگاههای پنیرسازی می باشد.

ایشان ادامه داد: با توجه به لزوم اخذ مجوزهای بهداشتی و شناسه نظارتی، از سال آینده از فعالیت کارگاههایی که اقدام به اخذ شناسه نظارتی ننمایند جلوگیری خواهد شد .

سرپرست مدیریت غذا و دارو افزود: اخذ شناسه نظارتی مستلزم ایجاد شرایط مناسب و بهداشتی برای کارگاه تولیدی می باشد که خود بخود باعث بهبود وضعیت کارگاهها خواهد شد. متصدیان کارگاههای مذکور می بایست بلافاصله بعد از اتمام سال کاری کارگاهها نسبت به اخذ شناسه نظارت کارگاهی اقدام نمایند تا با شروع سال کاری آینده شرایط لازم محیا شده و شناسه نظارتی اخذ گردد.

دکتر خرمی تاکید کرد: در صورت عدم اقدام از فعالیت این کارگاهها ممانعت بعمل خواهد آمد و هیچ گونه بهانه ای قابل قبول نخواهد بود. ضمن اینکه موضوع در این مدت توسط کارشناسان این مدیریت پیگیری خواهد شد و با شروع سال کاری کارگاههای متخلف بعد از طی مراحل قانونی پلمب خواهند شد و متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سلامت غذایی جامعه همواره جزو خط قرمزهای مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه بوده است و با توجه به موضوعات مربوط به لبنیات، نظارت بر این صنعت مطابق قانون انجام خواهد شد.


  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 10 تير 1395
  • تعداد بازدید 459
  • واحد ارجاع دهنده

اخبار

تجلیل از مادران دارای فرزند نورسیده به مناسبت روز مادر و ولادت حضرت زهرا (س) در مراغه

1403/10/04

تجلیل از مادران دارای فرزند نورسیده به مناسبت روز مادر و ولادت حضرت زهرا (س) در مراغه

1403/10/04

سرپرست مدیریت غذا و دارو با مسئولین فنی کارخانجات آرایشی و بهداشتی و عطاری های شهرستان مراغه دیدار کرد

1403/10/02

آیین گرامیداشت ولادت حضرت زهرا (س) و تجلیل از بانوان شاغل در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/10/02

قابل توجه داوطلبین شرکت کننده در فراخوان جذب کارشناس سلامت روان

1403/09/20

پیوستن مراغه به شبکه شهرهای سالم نتیجه تلاش جمعی است

1403/09/19

بازدید معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه از پروژه‌های عمرانی و صدور دستورات لازم برای تسریع روند اجرایی

1403/09/13

اطلاع رسانی آغاز واکسیناسیون کشوری شیرخواران 2 ماهه با واکسن روتاویروس از 13 آذر

1403/09/12

چهارمین جلسه ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/09/12

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/09/11

بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه معاون بهداشتی از خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت

1403/09/11

كارگاه آموزشي "انگيزش در محل كار" برای 25 مدیر ستادی به همت اداره آموزش و توسعه كاركنان معاونت توسعه دانشكده برگزار شد

1403/09/11

توقیف و امحاء ۱۰ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در مراغه

1403/09/08

اجرای برنامه عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH)درشهرستان مراغه

1403/09/07

دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی و معاون توسعه با مسئولان وزارت بهداشت

1403/09/07