تاریخ : دوشنبه 24 خرداد 1395

معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی جدید دانشکده علوم پزشکی مراغه معرفی شد

دکتر غلامرضا فرید اعلایی طی حکمی از طرف سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه به عنوان معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی این دانشکده منصوب شد.

دکتر علی جنتی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه، در مراسم معارفه دکتر فرید اعلایی به علت و اهمیت تغییر و تحول در سازمان اشاره کرد و گفت: تغییر در یک سازمان به هیچ وجه نشانگر رضایت یا نارضایتی نیست بلکه تلاش برای استفاده از تجربیات و رویکردهای جدید است.

ایشان ادامه داد: اصل جانشین پروری یک اصل شناخته شده ی مدیریتی است که بر اساس آن افراد جدید با برنامه و رویکرد جدید با کمک گروه قبلی سعی می کنند اهداف سازمان را به مناسبترین شکل ممکن عملی سازند. این اصل نشانگر این است که یک سازمان به هیچ وجه نباید وابسته به فرد باشد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن اشاره به اهمیت بسیار بالای حوزه ی آموزشی، پژوهشی و دانشجویی افزود: پس از استقلال و تبدیل شدن به دانشکده وظیفه ی ما بسیار سنگین تر شده است چرا که باید با تولید علم بتوانیم در محافل علمی رقابت بکنیم و حرفی برای گفتن داشته باشیم. باید با تولید مقالات علمی نشان بدهیم که ما توانسته ایم حرکت علمی را در دانشکده خود نهادینه بکنیم.

دکتر علی جنتی گفت: نمی توان کتمان کرد که معاونت های بهداشت و درمان از جایگاه مهمی برخوردار هستند اما واقعیت این است که اگر نبض معاونت آموزشی خوب نزند حوزه های دیگر دچار مشکل می شوند. پس باید دانشکده بتواند با تولید پژوهش های کاربردی و نیروی کار کارآمد با دانش به روز این نقش را ایفا بکند.

وی اذعان کرد: اتفاق های خوبی در گذشته در این حوزه افتاده است و امیدوارم گروه جدید با مد نظر قرار دادن برنامه ی پنج ساله ی توسعه ی دانشکده بتواند گامهای موثرتری بردارد و این اتفاق نخواهد افتاد مگر اینکه به مسیر خود اعتماد داشته باشیم، از اهداف خود غافل نباشیم و مسئولیت پذیر باشیم و با جدیت و پیگیری زیاد از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، مراسم معارفه دکتر غلامرضا فرید اعلایی به عنوان معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده و تکریم دکتر اصغر تنومند با حضور سرپرست دانشکده، معاونین ایشان، اعضای هیئت علمی دانشکده و همکاران در سالن اجتماعات معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

• در دوشنبه 24 خرداد 1395
  • واحد ارجاع دهنده

فراخوان دعوت به همکاری:

1403/03/26

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC

1403/03/26

اطلاعیه زمان بندی مصاحبه  پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخه 1402/12/25

1403/03/23

دانشکده علوم پزشکی مراغه رتبه 12 کارنامه جوانی جمعیت را بین 63 دانشگاه/دانشکده کشور کسب کرد

1403/03/21

پنج ماموریت اورژانس مراغه در سال گذشته با انتقال هوایی بوده است