تاریخ : چهارشنبه 1 بهمن 1399

رئیس کلان منطقه 2 آمایش سرزمینی در جلسه طرح شهید سلیمانی : روند شیوع کرونا در جنوب آذربایجان‌شرقی افزایشی است

به گزارش روابط عمومی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: آمار شناسایی، فوتی و بستری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در شهرستان‌های جنوب آذربایجان‌شرقی از جمله مراغه و بناب افزایشی است.
دکتر محمدحسین صومی روز سه‌شنبه در جلسه طرح شهید سردار حاج قاسم سلیمانی مراغه، اظهار داشت: استفاده نکردن از ماسک، رعایت نکردن فاصله‌ اجتماعی و بی‌توجهی به بهداشت فردی از اصلی‌ترین دلایل افزایش آمار مبتلایان در جنوب استان است و تداوم این روند می‌تواند در هفته‌های آینده به شدت نگران‌کننده باشد.

وی گفت: این بیماری طی یک ماه گذشته با مشارکت مردمی در سطح استان کنترل شده و تعداد موارد مثبت شناسایی، بستری و فوتی به جز جنوب استان تا حدودی ثابت است.

وی افزود: آمار بیماری کووید ۱۹ در شهرستان تبریز از آمار استانی نیز پایین‌تر است اما متاسفانه در شهرستان‌های بناب و مراغه آمار بیماری یک و نیم برابر متوسط استانی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به وضعیت پیگیری این بیماری در مراغه، اظهار داشت: نزدیک به ۴۵ درصد تست‌های «پی سی آر» گرفته شده در این شهرستان مثبت بوده است.

دکتر صومی اضافه کرد: در حال حاضر آذربایجان‌شرقی با بستری روزانه زیر ۵۰۰ نفر و فوتی ۶ نفر در رتبه ۱۶ بیماری کووید ۱۹ در سطح کشور قرار دارد.

وی همچنین بیان کرد: در اجرای طرح شهید سلیمانی می‌توان از ظرفیت دانش‌آموزان بسیجی به عنوان حامیان سلامت استفاده کرد.

👈 عادی‌انگاری کووید ۱۹ از سوی مردم نگران‌کننده است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز در این جلسه گفت: عادی‌انگاری بیماری کووید ۱۹ از سوی مردم شهرستان نگران‌کننده است و متاسفانه در برخی از موارد شاهد بی‌تفاوتی مردم در رعایت دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا هستیم.

سید علی موسوی بیان کرد: طی مهرماه امسال با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها، فضای مجازی و مشاهیر شهرستان در زمینه فرهنگ‌سازی در خصوص رعایت دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا اقدامات خوبی انجام و به کاهش آمار بیماری در مراغه منجر شد.

وی اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر شاهد بی‌تفاوتی در شهرستان نسبت به بیماری کرونا هستیم و باید با استفاده از ظرفیت طرح شهید سلیمانی، به صورت عملیاتی‌تر نسبت به مقابله با کرونا بپردازیم.
  • در چهارشنبه 1 بهمن 1399

بیست و پنجمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/04/31

اهدای اعضای جوان ۲۰ ساله مراغه ای