تاریخ : چهارشنبه 9 مهر 1399

تشدید نظارت بهداشتی بر اماکن عمومی

رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت: در سه ماهه دوم امسال، چهار هزار و ۹۵۸ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته و غیرمجاز از سوی اکیپ های بهداشت محیط کشف و امحاء شد.
دکتر اصغر تنومند افزود: در راستای تشدید نظارت بهداشتی بر اماکن عمومی ، ۶ هزار و ۱۰۸ مورد بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز تجمعی توسط واحد بهداشت شهرستان در این مدت انجام شد.

وی ادامه داد: برای این منظور ۲۷۱ مورد اخطاریه برای متصدیان این اماکن به دلیل عدم برخورداری از کد بهداشتی و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی صادر شد.

دکتر تنومند اضافه کرد: در این راستا، ۹۱ مورد نیز مورد برخورد قانونی از جمله معرفی به دادگاه، پلمپ و قطع سهیمه با اماکن عمومی و واحدهای صنفی متخلف انجام شد.

وی گفت: همچنین ۱۷۲ مورد نمونه برداری از مواد غذایی، ۴۳۸ مورد نمونه برداری آب و هشت هزاز و ۱۷۰ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی توسط بهداشت محیط در این مدت انجام شد.

وی با اشاره به اقدامات بهداشتی در ایام کرونایی نیز افزود: در سه ماه دوم سال جاری، ۴۴۸ مورد بازدید از منازل افراد مبتلا به کرونا توسط تیم سالم سازی محیط این دانشکده صورت گرفت.

دکتر تنومند اضافه کرد: همچنین ۱۲۰ مورد نظارت نیز توسط بهداشت محیط این دانشکده بر کفن و دفن بهداشتی اجساد کرونایی براساس پروتکل های بهداشتی در این شهرستان انجام شد.

یک هزار و ۸۷۲ مورد بازدید بهداشت حرفه ای از واحدهای تولیدی و صنعتی

رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: در سه ماه اخیر، یک هزار و ۸۷۲ مورد بازدید بهداشتی از واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان توسط اکیپ های بهداشت حرفه ای انجام شد.

دکتر تنومند افزود: در این مدت یک هزار و ۳۳۱ مورد بازدید از کارگاه های تولیدی در زمینه رعایت بهداشت حرفه ای کار و کنترل های فنی و مهندسی و نیز رعایت پروتکل های بهداشتی در این شهرستان صورت گرفت.

وی ادامه داد: در راستای ارائه آموزش های بهداشتی، ۹۶۶ نفر از شاغلین بخش صنعت و یک هزار و ۱۱۴ نفر از سایر شاغلان بخش های تولیدی توسط کارشناسان بهداشت محیط در این مدت از این آموزش های بهره مند شدند.

وی اضافه کرد: همچنین در این مدت، ۱۹۷ مورد بازدید بهداشت حرفه ای از بانک ها و ادارات این شهرستان انجام شده که براساس پایش های انجام شده تعداد شاغلان با تست کرونای مثبت در این شهرستان ۱۱۸ نفر ثبت شده است.

وی افزود: براساس بررسی های انجام شده ۲ هزار و ۸۹ نفر از شاغلان در این شهرستان از ماسک مناسب استفاده کرده و ۲ هزار و ۱۹ نغفر نیز از سایر وسایل حفاظتی فردی برای پیشگیری از کرونا استفاده می کنند.
  • در چهارشنبه 9 مهر 1399

بیست و پنجمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/04/31

اهدای اعضای جوان ۲۰ ساله مراغه ای