تاریخ : شنبه 15 شهريور 1399

وداع باشکوه با اولین شهید مدافع سلامت شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی، مسئولین ، کادر بهداشت و درمان و مردم شریف شهرستان مراغه امروز شنبه با اشک خود دکتر یوسف رهبری، اولین شهید شهرستان مراغه، را بدرقه کردند.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه مردم شهرستان مراغه روز شنبه در آئین وداع با این شهید عزیز با اشاره به شهادت دکتر یوسف رهبری گفت: شهادت این عزیز یک مرگ با عزت است چرا که ایشان همانند سایر مدافعین و شهدای سلامت با ازخودگذشتگی مثال‌زدنی و ایثار جان خود که برگرفته از مکتب شهادت اباعبدالله (ع) و یاران با وفایش است، جانانه و بدون کمترین درنگی به مقابله با ویروس منحوس کرونا شتافتند تا مردم عزیزمان در رفاه و آسایش زندگی کنند.

آیت الله محمدتقی پورمحمدی ضمن اشاره خصوصیات بارز شهید دکتر یوسف رهبری افزود: ایشان انسانی فرهیخته، متعهد و عالم بودند و همواره ضمن عبودیت خداوند متعال، با خلوص نیت به خدمت به خلق می پرداختند. ما همه با قلبی آکنده از اندوه ضمن تسلیت شهادت با عزت ایشان خدمت ولی محترم فقیه، خانواده داغدارشان، مردم شریف مراغه بخصوص همکاران محترمشان رای آن شهید علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسألت داریم.

رییس  دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز در آئین تشییع جنازه شهید دکتر رهبری اظهار داشت: همکاران ما جان عزیز خود را در طبق اخلاص گذاشته اند و در راه سلامت جامعه خود را فدا می کنند. ما هیچ چیز و دارایی ارزشمندتر از جان این عزیزان نداریم و از مردم عزیز تمنا داریم با رعایت پروتکل های بهداشتی اندیشه سلامتی همکاران ما را نیز داشته باشند.

دکتر اصغر تنومند ادامه داد: شهید دکتر رهبری نخستین شهید مدافع سلامت شهرستان و متولد سال ۱۳۴۵ در مراغه و از رزمندگان و ایثارگران دوران هشت سال دفاع مقدس بود.

وی با اشاره به اینکه شهید دکتر رهبری در راه خدمت به بیماران کرونایی به شهادت رسید گفت: این شهید مدافع سلامت از زمان شیوع بیماری کرونا،  ۲ بار به این بیماری مبتلا شد. در بار دوم ابتلا، دکتر رهبری ۱۱ روز در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان امیرالمومنین(ع) مراغه بستری و با وخامت شرایط جسمی یازدهم شهریور ماه به تبریز منتقل شد و عصر جمعه به دلیل ابتلا به کرونا دار فانی را وداع گفت.

این مراسم ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی با حضور مسئولین وجمعی از مردم شهرستان و همکاران بهداشت و درمان دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.

• در شنبه 15 شهريور 1399

بیست و پنجمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/04/31

اهدای اعضای جوان ۲۰ ساله مراغه ای