تاریخ : شنبه 28 ارديبهشت 1398

در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مطرح شد؛

بر همکاری تمامی ادارات برای اجرای موفق #بسیج_ملی_کنترل_فشار_خون_بالا در شهرستان مراغه تاکید شد

به گزارش روابط عمومی، معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه گفت: اجرای طرح غربالگری و پیشگیری از فشار خون از ضرورت های بهداشتی جامعه است و تمامی دستگاه های خدمات رسان و اجرایی شهرستان در این طرح مشارکت می کنند.
حمید شکری با اشاره به آغاز اجرای طرح بسیج ملی فشارخون اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح ها حرکتی مناسب و موثر برای خدمت رسانی به مردم در بخش بهداشت و درمان است.

وی ادامه داد: پیشگیری از بیماری های شایع در جامعه، می تواند به کاهش بیماری های حاد و مزمن و نیز کاهش هزینه های درمانی در جامعه کمک کند.

وی همچنین با اشاره به اجرای طرح مرجان سلامت در مدارس به عنوان راهکاری برای ترویج بهداشت عمومی افزود: براساس مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان، تمامی مدارس غیرانتفاعی موظف به بکارگیری و جذب مربیان و مراقبان سلامت در مدارس هستند.

معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه همچنین در خصوص ارجاع الکترونیک گفت: ارجاع الکترونیک زمینه ارایه خدمات مطلوب درمانی را فراهم می کند.

حمید شکری گفت: طرح ارجاع الکترونیکی به عنوان یکی از طرح های حوزه بهداشت و درمان، زمینه ارایه خدمات مطلوب به بیماران را فراهم می کند.

وی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی مراغه افزود: این طرح در مراکز بهداشتی و درمانی و مطب های عمومی و خصوصی شهرستان اجرایی می شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز گفت: طرح بسیج ملی فشار خون در دو فاز آگاه سازی و اجرایی از 27 اردیبهشت آغاز و تا 15 تیرماه ادامه خواهد داشت.

دکتر اصغر تنومند افزود: این طرح در راستای پیشگیری از بروز بیماری های غیرواگیر اجرا می شود که نیازمند عزم عمومی مردم و همکاری دستگاه هاست.

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته در ارتقاء سطح سلامت شهرستان مراغه با تاکید بر اهمیت اجرای باکیفیت طرح ملی بسیج کنترل فشارخون بالا تاکید کرد.

ایشان گفت: از همه ادارات و سازمانهای شهرستان انتظار داریم با هماهنگی فرمانداری در این امر نسبت به حوزه فعالیت خود مشارکت نمایند.

دکتر تنومند ادامه داد: در این طرح کلیه افراد بالای ۳۰ سال، مادران باردار و بیماران کلیوی از لحاظ فشار خون مورد سنجش قرار خواهند گرفت. مطابق آمارهای موجود در این طرح بیش از ۱۳۵ هزارنفر بالای ۳۰ سال از نظر فشار خون در مراغه غربال می شوند.

وی با اشاره به نیاز به همکاری سایر سازمان ها و نهادها در این طرح گفت: مطابق دستورالعمل ابلاغی ما در این طرح به همکاری همه ادارات نیازداریم که انتظار داریم در این خصوص مشارکت لازم را داشته باشند.

معاون بهداشتی دانشکده نیز با اشاره به گستره ی اجرای این طرح گفت: در این طرح تمامی مراکز بهداشتی شهری و روستایی، مراکز درمانی و اکیپهای سیار برای غربالگری فشار خون مشارکت خواهند کرد.

• در شنبه 28 ارديبهشت 1398

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه