Aa
تاریخ : چهارشنبه 18 بهمن 1396
کد 1335

رئیس دانشکده در نشست خبری/اهتمام دانشکده به تقویت زیرساختها و ارتقاء سطح دانشکده در همه حوزه ها

به گزارش روابط عمومی، در این نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت ایام الله دهه فجر برگزار شد، دکتر علی جنتی ضمن ارائه ی گزارشی از عملکرد دانشکده به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه در جمع خبرنگاران گفت: ما طی سه سال گذشته در پنج حوزه پژوهشی، آموزشی، درمان، بهداشت و توسعه ضمن ایجاد زیرساخت ها، پیشرفت های چشمگیری را بدست آورده ایم.
وی با اشاره به اهمیت زیرساخت های حوزه پژوهش، افزود: برای اینکه پژوهشگران بتوانند در این حوزه فعالیت داشته باشند، آزمایشگاهها و دیگر زیرساخت ها  ایجاد و تقویت شدند.
ایشان اذعان کرد: در نتیجه این کار و فعالیت های پژوهشی دانشکده، در حال حاضر شاخص سرانه مقاله دانشکده بیش از 3 است در حالیکه این رقم در دانشگاههای دیگر 1/2 می باشد.
دکتر علی جنتی افزود: در سایه ی این فعالیت ها کیفیت رتبه ی پژوهشی دانشکده در پایگاههای استنادی بین المللی که فعالیت های پژوهشی را رصد می کنند به طور چشمگیری طی دو سال گذشته افزایش یافته است.
رئیس دانشکده گفت: خوشبختانه پرکارترین پژوهشگر ایرانی سال 2017 از دانشکده علوم پزشکی مراغه معرفی شد که افتخاری هم برای دانشکده و هم  برایشهرستان مراغه می باشد.
دکتر علی جنتی با اشاره به اهمیت توسعه ی بخش آموزش، گفت: در این حوزه هم زیرساخت ها لازم از قبیل کتابخانه ی مجهز، مرکز کامپیوتر، افزایش تعداد و کیفیت کلاس ها، ایجاد آمفی تئاتر، کلنگ زنی ساختمان 24 کلاسه، ایجاد مرکز مهارت های بالینی و ...  ایجاد شده است.
ایشان افزود: اما مهمترین کاری که در این حوزه صورت گرفته است جذب هیئت علمی با رتبه علمی بالا است. سه سال قبل ما 10 نفر هیئت علمی داشتیم و نسبت هیئت علمی به دانشجو در حدود 60 بود. اما امروز ما نزدیک 50 هیئت علمی داریم و این نسبت را به 19 رسانده ایم البته سعی مان این است که با جذب هیئت علمی بیشتر این نسبت را به 10 یا 12 برسانیم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، گفت: طی دو سال گذشته توانستیم 4 رشته جدید به رشته های موجود دانشکده اضافه کنیم و در حال حاضر دانشجویان در 10 رشته این دانشکده به تحصیل می پردازند.
وی خبر داد: البته امور مربوط به تاسیس 4 رشته جدید هم انجام شده است و امیدواریم به زودی در این رشته ها هم دانشجو جذب کنیم. اما هدفی که ما به جد دنبال می کنیم تاسیس رشته های تحصیلات تکمیلی در دانشکده علوم پزشکی مراغه است.
دکتر علی جنتی افزود: ما یکی از ثمرات فعالیت های خود در این حوزه را سال گذشته دیدیم چرا که از بین 13 دانشجوی برتر دانشگاههای علوم پزشکی در سال گذشته یک نفر از دانشکده ما بود.
رئیس دانشکده تقویت زیرساخت های درمانی دانشکده را یکی از دغدغه های اصلی دانشکده دانست و گفت: با آگاهی به کاستی های موجود، ما برنامه ریزی مناسب برای ایجاد زیرساخت های لازم درمانی را انجام داده ایم.
وی با اشاره به جذب پزشکان متخصص گفت: طی دو سال گذشته توانسته ایم 35 پزشک فوق تخصص و متخصص جذب کنیم.
وی ادامه داد: برای اینکه شهرستان از خدمات متخصصین و پزشکان فوق تخصص بهره مند شود، ما ساختمان کلینیک خواجه نصیرالدین طوسی را خریداری و تجهیز و کلینیک بیمارستان شهید بهشتی را احداث کردیم. کلینیک امیرالمومنین(ع) هم در خیابان سعدی با کیفیت بهتر ارائه خدمت می کند.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه پنج ساله تدوینی بخش بهداشت و درمان، این شهرستان با توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی به قطب درمان جنوب آذربایجان شرقی تبدیل می شود. بر همین اساس ما در حال حاضر در حال ایجاد 84 هزار متر مربع فضای بهداشتی درمانی هستیم که در آینده ای نه چندان دور به بهره برداری می رسند.
وی اضافه کرد: ایجاد بخش های جراحی قلب و آنژیوگرافی، بخش های مراقبت های ویژه و کودکان، بخش بیماری های سرطانی، بخش های فوق تخصصی از جمله طرح های در دست اجرا است که با تکمیل آنها به زودی شاهد رفع بسیاری از نیازهای درمانی شهرستان های جنوب آذربایجان شرقی و استان های همجوار خواهیم بود.
دکتر جنتی با احداث بیمارستان 350 تختخوابی در مراغه گفت: مجوزهای لازم برای این مرکز بزرگ درمانی اخذ شده و مکان یابی برای احداث آن با نظارت وزارت بهداشت و درمان در حال انجام است.
وی افزود: با توجه به ضرورت و اهمیت احداث این مرکز درمانی، به دنبال قرار دادن آن در بین طرح های ملی هستیم.
ایشان افزود:  در چشم انداز 1404 شهرستان مراغه دارای 848 تخت بیمارستان خواهد بود که در مقایسه با شهرستان های همتراز رقم بسیار بالایی است و نیازهای زیرساختی شهرستان را تا 50 سال آینده تضمین می کند

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به روند اجرایی بیمارستان در دست ساخت سینا گفت: فاز اول این مرکز آموزشی و درمانی که از 96 درصد پیشرفت فیزیکی در بخش ساخت برخوردار است تا نیمه اول اسفندماه سالجاری به علوم پزشکی واگذار می شود.
وی با بیان اینکه مراحل تحویل این بیمارستان به دانشکده علوم پزشکی در قالب کارهای اداری در حال انجام است، اضافه کرد: هم اکنون نیز نصب تجهیزات داخلی از جمله تجهیز اتاق های عمل و تخت های بیمارستانی در این مرکز درمانی آغاز شده است.
وی افزود: با توجه به اهمیت این طرح درمانی برای منطقه جنوب آذربایجان شرقی و ملی بودن آن، فاز اول آن با حضور مسئولان کشوری در سفر ریاست جمهوری به استان در فروردین سال آینده به بهره برداری می رسد.
وی گفت: در فاز بعدی، امکانات متعدد درمانی و تشخیصی از جمله مرکز تصویر برداری، تخت های اورژانس و آزمایشگاه به این بیمارستان الحاق و به بهره برداری خواهد شد.
دکتر جنتی با اشاره به مشارکت خیران سلامت در توسعه فضاهای درمانی این شهرستان افزود: سرمایه گذاری بیش از یک هزار میلیارد ریالی خیرین در این راستا، کمک بزرگی به توسعه این حوزه در این شهرستان کرده است.
وی افزود: ایجاد مرکز بیماری های سرطانی، دیالیز، بخش آنژیوگرافی و تصویربرداری از جمله طرح هایی است که با مشارکت خیران سلامت و بخش خصوصی در این شهرستان انجام شده است یا در حال انجام است.
در رابطه با حوزه بهداشتی، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، گفت: زیرساخت های بهداشتی در همه مناطق شهری و روستایی ایجاد شده است. ایجاد مرکز جامع سلامت، پایگاههای بهداشتی و خانه های بهداشتی متعدد در این راستا صورت گرفته است.
دکتر جنتی ضمن اشاره به اجرای طرح غربالگری بیماری های غیرواگیر در مراغه گفت: این طرح با همکاری سازمان بهداشت جهانی همزمان با 3 شهر دیگر در مراغه اجرا شد و اکثر ساکنین مطابق این طرح به سه گروه دارای کارت های سبز، زرد و قرمز تقسیم شدند تا مراقبت های لازم را دریافت کنند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت: شاید حوزه ای که فعالیتش بیشتر در معرض دید بوده است بخش توسعه است.
وی گفت: همانطور که اشاره شد ما در حال ایجاد بیش از 84هزار متر مربع زیر ساخت هستیم که از مهمترین آنها می توان به طرح توسعه اورژانس امیر، ایجاد بخش های سی سی یو، بخش آنژیوگرافی، بلوک زایمانی، بخش آی سی یو نوزادان، مرکز درمان بستر خداجو، پایگاههای اورژانسی، مراکز جامع سلامت، مراکز بهداشتی، پایگاههای بهدشتی و....اشاره کرد.
دکتر جنتی افزود: البته ما در حوزه توسعه فقط به توسعه فیزیکی بسنده نکرده ایم بلکه توانسته ایم با جذب بیش از 200 نفر نیروی انسانی طی دو سال گذشته نیروی انسانی خود را نیز توسعه و تقویت کنیم.
گفتنی ست در بخش دیگری از این نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه ی شهرستان در سالن جلسات ستاد مرکزی دانشکده برگزار شد، دکتر علی جنتی به سوالات متعدد خبرنگاران پاسخ داد.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 18 بهمن 1396
  • تعداد بازدید 263
  • واحد ارجاع دهنده روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه

اخبار

سرپرست مدیریت غذا و دارو با مسئولین فنی کارخانجات آرایشی و بهداشتی و عطاری های شهرستان مراغه دیدار کرد

1403/10/02

آیین گرامیداشت ولادت حضرت زهرا (س) و تجلیل از بانوان شاغل در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/10/02

قابل توجه داوطلبین شرکت کننده در فراخوان جذب کارشناس سلامت روان

1403/09/20

پیوستن مراغه به شبکه شهرهای سالم نتیجه تلاش جمعی است

1403/09/19

بازدید معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه از پروژه‌های عمرانی و صدور دستورات لازم برای تسریع روند اجرایی

1403/09/13

اطلاع رسانی آغاز واکسیناسیون کشوری شیرخواران 2 ماهه با واکسن روتاویروس از 13 آذر

1403/09/12

چهارمین جلسه ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/09/12

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/09/11

بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه معاون بهداشتی از خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت

1403/09/11

كارگاه آموزشي "انگيزش در محل كار" برای 25 مدیر ستادی به همت اداره آموزش و توسعه كاركنان معاونت توسعه دانشكده برگزار شد

1403/09/11

توقیف و امحاء ۱۰ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در مراغه

1403/09/08

اجرای برنامه عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH)درشهرستان مراغه

1403/09/07

دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی و معاون توسعه با مسئولان وزارت بهداشت

1403/09/07

اعزام تیم های ورزشی دانشکده به چهارمین المپیاد کارکنان وزارت بهداشت

1403/09/05

دیدار رئیس دانشکده و معاون توسعه با اعضا موسسه خیریه عمران مراغه

1403/09/01