تاریخ : چهارشنبه 11 مرداد 1396

مدیر حراست دانشکده در مصاحبه با روابط عمومی اعلام کرد/ درگیری دو روز پیش در بیمارستان شهید بهشتی مراغه شخصی بود

مهندس ایوب پوررستم با اعلام این خبر افزود: این درگیری و جرح با چاقو به دنبال مشاجره لفظی بین دو تن از مراجعه کنندگان به بیمارستان اتفاق افتاد.
وی در خصوص جزئیات این حادثه گفت: حدود ساعت 11 شب روز دوشنبه 9 مرداد، یکی از همراهان با عجله و سرعت بالا با خودرو خود وارد محوطه بیمارستان می شود و بلافاصله پس از پیاده کردن بیمار خود با تذکر نگهبان بیمارستان خودرو را از محوطه بیمارستان خارج می کند. ظاهرا هنگام خارج کردن خودرو از محوطه بیمارستان در رمپ خروجی با موتور سیکلت یکی دیگر از مراجعه کنندگان برخورد می کند.
ایشان ادامه داد: به دنبال اعتراض مالک موتورسوار و تذکر دوباره نگهبان بیمارستان مبنی بر عدم رعایت سرعت و آرامش لازم در محوطه بیمارستان مشاجره لفظی بین مراجعه کنندگان بالا می گیرد. متاسفانه در پی این درگیری مالکان موتورسوار با چاقو مالک خودرو سواری را مورد جرح قرار می دهند.
مدیر حراست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه اذعان کرد: نگهبان بیمارستان مطابق وظایف سازمانی خود مسئول حفظ آرامش در محوطه بیمارستان جهت ایجاد محیط مناسب برای رسیدگی به مراجعه کنندگان است . البته عملکرد ایشان هم تحت بررسی است و قطعا چنانچه قصوری از جانب وی هم در این مورد محرز شود مورد بازخواست قرار خواهند گرفت.
مهندس پوررستم افزود: فیلم دوربین ها بازبینی شده اند و روند درگیری کاملا مشخص است و در صورت نیاز در اختیار مراجع ذی الصلاح قرار خواهد گرفت. ضمن اینکه دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان شاکی از ضاربین به دلیل برهم زدن نظم بیمارستان شکایت کرده است و در حال پیگیری قضایی موضوع می باشد.
وی گفت: مضروب این حادثه در بیمارستان امیرالمومنین(ع) مراغه بستری است و اینجانب ضمن ملاقات و دلجویی از ایشان اطمینان دادم که حراست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه به طور کاملا بی طرفانه موضوع را پیگیری می کند.

• در چهارشنبه 11 مرداد 1396

تجلیل از ماماهای دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز جهانی ماما

1403/02/16

حضور معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی و مدیر مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری