سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه : ساختن یک جامعه ایمن یک وظیفه ملی و نیازمند کار گروهی تمام نهاد ها و ارگان ها است.
دکتر علی جنتی ضمن ابراز خرسندی از همدلی موجود در بین سازمان های دخیل در امر ایجاد جامعه ی ایمن گفت: بی شک برای دستیابی به یک جامعه ی ایمن نیازمند کارگروهی و نقش موثر یکایک نهادهای مسئول هستیم.
ایشان ادامه داد: پیشگیری و فرهنگ سازی در ایجاد یک جامعه ایمن نقش اساسی بازی می کنند اما واقعیت این است که نمی توانند کافی باشند و باید برای رسیدن به این هدف زیرساخت های لازم هم در جامعه ایجاد شود.
در بخش دیگری از این جلسه، آقای محمودی، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان مراغه، با اشاره به نقش شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان در کمک به پیشبرد هدف ایجاد جامعه ی ایمن، گفت: برای برنامه ریزی بهتر نیازمند آمار دقیق از میزان سونح و حوادث هستیم و از ادارات مسئول انتظار می رود به این نکته مهم توجه داشته باشند.
دکتر مجتهدی، معاون بهداشتی دانشکده، هم لزوم توجه به هر نوع سانحه و مصدومیت را یادآور شد و گفت: باید فرهنگ سازی مناسب صورت گیرد تا در صورت هر نوع صدمه و آسیب دیدگی مردم به مراکز بهداشتی مراجعه کنند و تنها در این صورت است که می توانیم با داشتن آمار دقیق از سوانح برنامه ریزی و مدیریت مناسب داشته باشیم.
در بخش دیگری از این جلسه، سرکار خانم دکتر اسدیان،سرپرست واحد مبارزه با بیماریها، به آمارهای سوانح و حوادث درجهان ، ایران و مراغه پرداخت و ابرازداشت: در سطح جهان سوانح و حوادث سومین علت مرگ و میر می باشد . اما درکشور ما پس از بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان سوانح و حوادث در جایگاه سوم قرار دارد. بنابر این تشکیل کمیته جامعه ایمن ضروری است و هریک ازادارات درپیشبرد اهداف جامعه ایمن مسئول هستند.
جناب سرهنگ صادق زاده ،فرماندهی محترم راهنمایی و رانندگی، هم آماری از کشته شدگان و مصدومین شهرستان در حوادث ترافیکی ارائه نمود و بحث فرهنگ سازی را یکی از راهکارهای بسیار مهم درایجاد جامعه ایمن برشمرد.