تاریخ : دوشنبه 26 شهريور 1403

تجلیل از بهورزان نمونه و فعالان عرصه سلامت روستایی در مراغه

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در آئین تجلیل از بهورزان نمونه و فعالان عرصه سلامت روستایی در مراغه گفت: بهورزان دیدبانان و پیشگامان خط مقدم سلامت در مناطق روستایی و کم برخوردار شهرستان هستند، زحمتی که بهورزها در خط مقدم مراقبت های بهداشتی متمحل میشوند بسیار ارزشمند و قابل تقدیراست.
دکتر ارجمند با اشاره به نقش برجسته بهورزان خانه های بهداشت در تحقق برنامه های سلامت و نظام ارجاع در دور افتاده ترین نقاط روستایی ، تلاش خالصانه را از مهمترین روحیات بهورزان خانه های بهداشت دانست.

وی با تاکید بر نقش مهم بهورزان در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در کشور خاطرنشان کرد: آموزش نقش مهمی در آگاه‌سازی مردم از قوانین حمایتی دولت برای این طرح بزرگ ایفا می‌کند و خانه‌های بهداشت بستری مناسب برای آگاهی بخشی است.

وی هدف از برگزاری آیین تجلیل را بالا بردن انگیزه کاری بهورزان به پاس زحمات ارزشمند آنان در حوزه سلامت بیان کرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: افزایش سطح سلامت در ۱۷۲ روستای مراغه مرهون تلاش‌های بهورزان است.

وی با تاکید بر اهمیت فعالیت بهورزان در مناطق روستایی ارتقا بخشیدن شاخص‌های بهداشتی با رعایت کیفیت کار و ارائه خدمات شایسته به مردم را از وظایف خطیر  بهورزان دانست.

در ادامه این آئین دکتر حق گشایی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: بهورزان نقش مهمی در ترویج بهداشت و سلامت جامعه به ویژه در مناطق روستایی دارند.

وی افزود:  نقش بهورزان در حوزه بهداشت و درمان حائز اهمیت بوده و باید این تلاش ها ارج نهاده شود.

وی ادامه داد: دراین راستا، بهورزان و مراقبات سلامت در مناطق شهری و روستایی در کمک به بهداشت مردم تلاش کرده و یاریگر بخش درمان جامعه هستند.

وی اضافه کرد: این تلاشگران عرصه سلامت و بهداشت همچنین نقش مهمی در سلامت مادران، کودکان و سالمندان و نیز جوانی جمعیت ایفا می کنند.

وی با بیان اینکه هم اکنون جامعه با چالش مهم پیری و چاله جمعیتی روبرو است افزود:  برای رفع این بحران‌پیش رو باید به سوی جوانی جمعیت حرکت کنیم و از این رو بهورزان نقش موثری در این زمینه با ارائه مشاوره های مناسب به خانواده ها دارند.

به گزارش روابط عمومی، در  شهرستان مراغه  ۱۵۴ بهورز به ۹۰ هزار نفر از جمعیت روستایی خدمات بهداشتی ارائه می‌دهند.

در پایان این مراسم از بهورزان نمونه کشوری، استانی و شهرستانی تجلیل شد.

• در دوشنبه 26 شهريور 1403

تجلیل از بهورزان نمونه و فعالان عرصه سلامت روستایی در مراغه

1403/06/26

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳