تاریخ : يکشنبه 8 مهر 1403

✅ آنچه برای سلامت "قلب" باید بدانید

به گزارش روابط عمومی،8 مهر «روز جهانی قلب» به منظور افزایش آگاهی در مورد این عضو مهم بدن نامگذاری شده است؛در کشور ما نیز که بیماریهای قلبی یکی از مشکلات و چالش های مهم سلامت تبدیل شده، می توان دراین روز اقدامات مختلفی را برای مقابله با این بیماریها و در جهت افزایش آگاهی عمومی برنامه ریزی کرده و این روز را گرامی بداریم.
🔹 معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی در این باره گفت: شعار ملی امسال روز جهانی قلب «مراقبت از قلب،مراقبت از زندگی» نامگذاری شده تا توجه همگانی را برای حفظ سلامتی این عضو حیاتی معطوف نماید.

🔹 دکتر الهه حق گشایی افزود:نام گذاری این روز به عنوان یک نواوری توسط سازمان بهداشت جهانی باعث شدتا آگاهی عمومی نسبت به تهدیدات بیماری های قلبی و سکته مغزی و اهمیت شیوه زندگی برای داشتن قلبی سالم را افزایش دهد.

🔹 وی ادامه داد: رژیم غذایی ناسالم، کم تحرکی، مصرف دخانیات و مصرف الکل از جمله رفتار های می باشد که سلامت قلب را به خطر انداخته واین رفتارها می‌تواند منجر به افزایش فشار خون، دیابت، کلسترول بالا، اضافه وزن و چاقی شود که به نوبه خود این بیماری‌ها در ارزیابی سطح خطر ابتلا به بیماری قلب و عروق تاثیر زیادی دارند.

🔹 به گزارش روابط عمومی، روز جهانی قلب امسال با پیام های سلامتی زیر در تلاش است تا توجه مردم را نسبت اهمیت سلامتی قلب بیش از پیش افزایش دهد: 🔸 با شناخت عوامل خطر بیماری قلبی و عروقی ، از قلب خود بهترمراقبت کنید.

🔸 هر کیلوگرم کاهش وزن منجر به کاهش1mmHg فشارخون میشود.
🔸 خانم ها و آقایان ایرانی با دور کمر بیش از 90سانتی متر در معرض خطر افزایش فشارخون هستند.
🔸 فعالیت بدنی منظم می تواند فشارخون را حدود mmHg8-5کاهش دهد.
🔸 خوردن غذای غنی از حبوبات کامل،میوه ها،سبزیجات و لبنیات کم چرب و حاوی کلسترول و چربی اشباع شده پایین می تواند فشارخون بالا را تا mmHg11کاهش دهد.
🔸 حتی یک کاهش اندک در سدیم رژیم غذایی می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد و فشارخون بالا را حدود mmHg6-5کاهش دهد.
🔸 کیفیت پایین خواب شبانه(کمتر از 6ساعت برای چند هفته) می تواند منجر به افزایش فشارخون شود.
🔸 با شیوه زندگی سالم به سلامت خودمان و جامعه کمک کنیم.
🔸 با توزیع عادلانه خدمات بهداشتی، درمانی و حمایتی بیماری های قلبی عروقی، به سلامت جامعه کمک کنیم.
🔸مقابله با واکنش های زیان آور و عادات بد ناشی از فشارهای روانی، به سلامت قلب کمک می کند.
🔸فشارهای روانی خطر بروز حمله های قلبی را دوبرابر می کنند.تمرینات ورزشی، مراقبه و خواب کافی به کاهش فشارهای روانی کمک می کنند.
🔸با اقدامات پیشگیری از آلودگی هوا هم به سلامت قلب خودمان و هم به طبیعت کمک کنیم.
🔸فشارخون بالا شایع و بدون نشانه مشخصی است،ولی به راحتی شناسایی و درمان میشود.
🔸فشارخون بالا در افراد چاق 6-2برابر بیشتر از افرادی است که افزایش وزن ندارند.
🔸 چاقی های مرکزی یعنی چاقی هایی که در قسمت شکم متمرکز است در ایجاد فشارخون بالا اهمیت بیشتری دارند.
🔸فشارخون اولیه سال ها بدون علامت است و معمولا زمانی علامت دار میشود که بر اندام های حیاتی مثل مغز و چشم و کلیه و قلب تاثیر گذاشته و به آن ها آسیب رسانده باشد.
🔸فشارخونتان را دقیق اندازه گیری کنید:اگر بیماری فشارخون بالا دارید از کنترل فشار خون خود درحد طبیعی، مطمئن شوید.
  • در يکشنبه 8 مهر 1403

نشست آموزشی اعتبار بخشی مراکز درمانی دانشکده برگزار شد

1403/07/19

اطلاعیه ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۳

1403/07/16

تجهیز آزمایشگاه مرکزی مراغه به دستگاه‌ ارزیابی سلامت و تناسب اندام سالمندان

1403/07/15

توزیع و تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه های اولویت دار آغاز شد

1403/07/14

درخشش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در کارشناسی ارشد

1403/07/14

اهدای اعضای بدن شهروند مرگ مغزی در مراغه

1403/07/13

واریز یارانه یک میلیون و صد هزار تومانی برای کلیه کودکان مبتلا به سوء تغذیه در مراغه

1403/07/12

مراسم قدردانی از خانواده های زنده یاد امیرحسین غیاسی و زنده یاد مهدی حنیفه پور برگزار شد.

1403/07/11

ارائه خدمات مشاوره فرزند آوری، انصراف از سقط و طب ایرانی در اردوی یک روزه روستایی قراتلو

1403/07/11

2600 نفر از والدین مراغه ای درکارگاه آموزشی بحران سالمندی با موضوع معایب تک فرزندی شرکت کردند