به گزارش روابط عمومی، در این نشست اهمیت و نحوه آموزش عمومی توجه به چراغ راهنمایی و نشانگر رنگی تغذیه ای مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر علی جنتی،سرپرست دانشکده، ضمن اشاره به لزوم اصلاح الگوی مصرف با توجه به تغییرات آب و هوا و کشاورزی، گفت: باید با در نظر گرفتن این تغییرات هر فرد با توجه به سن، جنس و میزان فعالیت خود از تمام گروه های مواد غذایی بخصوص ریز مغذی استفاده بکند.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ادامه داد: امروز، چاقی یکی از مهمترین عوامل بروز بیماری های غیرواگیر در جامعه ماست و عمده دلیل مشکل چاقی نداشتن الگوی صحیح مصرف و فعالیت بدنی است که در بسیاری از موارد به دلیل نداشتن آگاهی و انتخاب مواد غذایی نامناسب برای شرایط بدنی فرد می باشد.
ایشان ادامه داد: به این دلیل مدیریت غذا و دارو وظیفه بسیار خطیری بر عهده دارد و باید به صورت دوره ای با نظارت بر فرآورده های خوراکی و انجام آزمایش های مختلف اقدامات کنترلی خود را انجام دهد تا فرآورده های متناسب با سلامت مردم تهیه شود.
دکتر جنتی گفت: روش بسته بندی فرآورده ها هم باید متناسب با نشانگر رنگی تغذیه ای باشد تا فرد بتواند با توجه به شرایط جسمانی خود و براساس آگاهی آنها را انتخاب کند.