به گزارش روابط عمومی ، کارشناسان مدیریت غذا و دارو با حضور در مدرسه دخترانه فاریابی، ضمن آموزش مسائل مربوط به تغذیه ی سالم و روش های انتخاب غذای سالم ، با نمونه ای از صبحانه سالم از دانش آموزان پذیرایی کردند.
دکتر خرمی، سرپرست مدیریت غذا و دارو، در این رابطه گفت: این مدیریت تمام تلاش خود را در راستای ایجاد امنیت غذایی جامعه به عمل می آورد. بی شک فرهنگ سازی و آموزش یکی از موثرترین روش ها جهت انجام این مهم می باشد.
ایشان افزود: این برنامه با هماهنگی و همکاری مسئولین اداره آموزش و پرورش انجام پذیرفت و آموزش های لازم در خصوص مسائل تغذیه ای از جمله تغذیه سالم، چراغ راهنمای تغذیه ای، برچسب اصالت، نشان ایمنی سلامت و ... به دانش آموزان عزیز داده شد.
دکتر خرمی ادامه داد: تمرکز کارشناسان در این مراسم بر روش انتخاب مواد غذایی سالم تر بود. در همین راستا، آموزش هایی را در زمینه چراغ راهنمای تغذیه ای و نشان ایمنی سلامت و... که اطلاعات مهمی در جهت انتخاب مواد غذایی سالم به ما می دهد دادند. در ادامه به سوالات تغذیه ای دانش آموزان عزیز پاسخ دادند و در آخر نیز با صبحانه سالم از دانش آموزان پذیرایی بعمل آوردند.
گفتنی ست روز جهانی غذ ا به مناسبت تاسیس سازمان خوارو بار و کشاورزی(FAO ) در سازمان ملل در 16 اکتبر 1945 در چنین روزی ، نامگذاری شد. همه ساله در بسیاری از کشورهای جهان این روز جشن گرفته می شود. امسال نیز این روز با شعار جهانی (آب و هوا در حال تغییر است کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند) این روز گرامی داشته می شود.
در کشور ما نیز این روز با شعار ملی (اصلاح الگوی تغذیه ای برای حفظ و ارتقاء سلامت) جشن گرفته می شود و برنامه های زیادی در جهت تحقق شعار مذکور به عمل می آید. در همین راستا مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز برنامه هایی جهت گرامی داشت این روز تدارک دیده است و در طول این هفته اجرا خواهد کرد.