سرپرست مدیریت غذا و داروی دانشکده: هدف این دوره تقویت توان فنی مسئولین فنی واحدهای تولیدی صنایع غذایی و آشامیدنی است.
دکتر خرمی ضمن تاکید بر روابط مستمر مدیریت غذا و دارو و واحدهای تولیدی گفت: مسئولین فنی به عنوان یکی از موثرترین بازوان اجرایی سازمان غذا و دارو در نظارت بر سلامت و کیفیت محصولات غذایی و آشامیدنی هستند.
ایشان افزود: با مد نظر قرار دادن مقدمات اشاره شده در این چک لیست، مدیران کارگاهها و کارخانجات تولیدی قادر خواهند بود محصولات با کیفیت تر و سالم تر تولید کنند.
در بخش دیگری از این دوره ی آموزشی، دکتر رمضانی، رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ضمن اشاره به اهمیت اجرای چک لیست ارزیابی برنامه های پیش نیازی در کارگاهها و کارخانجات تولیدی گفت: نمره ای که یک واحد تولیدی پس از ارزیابی به دست می آورد می تواند حمایت یا عدم حمایت معاونت غذا و دارو را در پی داشته باشد چرا که این سازمان به عنوان متولی نظارت بر سلامت و کیفیت محصولات غذایی و آشامیدنی سعی می کند از تولید مواد سالم و با کیفیت نهایت حمایت را بکند.
در ادامه، برنامه ی آموزشی توسط آقای میرزایی، مدیر شرکت مهندسی آرادتک، درباره ی نحوه ی پرکردن فرم ها و مسائل فنی مربوطه ارائه شد.
گفتنی ست این دوره ی آموزشی با حضور مسئولین فنی کارگاهها و کارخانجات تولید مواد غذایی، صاحبان کارخانجات و فروشگاههای بزرگ از شهرهای مختلف استان توسط مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.