تاریخ : پنجشنبه 11 شهريور 1395

بازدید قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان ها، مراکز بهداشتی و طرح های در حال اجرای دانشکده علوم پزشکی مراغه

در این بازدید سرزده،دکتر حریرچی ضمن بررسی نحوه خدمات رسانی به بیماران و مراجعه کنندگان، مسائل مربوط به روند اجرای بسته های طرح تحول نظام سلامت را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حریرچی و هیئت همراه شب گذشته، 10 شهریورماه، طی بازدید خود که از ساعت 23 شب شروع شد و تا پاسی از شب ادامه داشت، از بخش های مختلف بیمارستان های تابعه ی دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت سرزده بازدید کرده و کیفیت و نحوه ی ارائه ی خدمات درمانی در این مراکز را مورد ارزیابی قرار دادند.

ایشان همچنین روند اجرای بسته های طرح تحول نظام سلامت را از قبیل کاهش فرانشیز و هتلینگ در بخش های بستری و اورژانس بیمارستان های تابعه دانشکده مورد بررسی قرار داد.

از دیگر برنامه های بازدید سرزده ی قائم مقام وزرات بهداشت نظارت بر پروژهای در حال ساخت در دانشکده علوم پزشکی مراغه بود. ایشان ضمن بازدید از پروژه ی احداث بلوک زایمانی و بخش مراقبت های ویژه ی نوزادان در بیمارستان شهید بهشتی مراغه، تسریع در روند اجرای این پروژه ها را خواستار شد.

در بخش دیگری از بازدید خود، دکتر حریرچی روند احداث مرکز جامع شیمی درمانی در محوطه ی بیمارستان امیرالمومنین(ع) مراغه را مورد ارزیابی قرار داد و گفت: این مرکز خیرساز از پروژهای بسیار مهم در حال احداث در منطقه است که با تکمیل آن همه ی بیماران سرطانی جنوب استان پوشش داده خواهند شد.

قائم مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طی بازدید خود از پروژه ی توسعه ی اورژانس بیمارستان امیرالمومنین(ع)، ضمن اشاره به اهمیت بالابردن کیفیت خدمات پیش بیمارستانی، اظهار امیدواری کرد که با تکمیل این پروژه و با افزایش فضای فیزیکی و نیروی انسانی رسیدگی به مردم مطابق استانداردهای علمی صورت گیرد. لذا اجرای سریع این پروژه باید در اولویت قرار گیرد.

دکتر حریرچی همچنین از ساختمان در حال احداث کلینیک تخصصی دانشکده علوم پزشکی مراغه بازدید کرد. قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به این که باید روند ارجاع بیماران جراحی به مرکز استان کاهش یابد گفت: باید ترتیبی اتخاذ شود تا با ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی مناسب در مراکز درمانی و تشخیصی، مردم با خیال راحت از آنها استفاده کنند و به مراکز بالاتر استان مراجعه نکنند.

در ادامه ی بازدیدهای خود، امروز صبح، دکتر حریرچی با حضور در برخی مراکز بهداشتی از نزدیک در جریان اجرای برنامه های بهداشتی ابلاغی وزارت بهداشت قرار گفت. ایشان نحوه ی اجرای برنامه PHC  شهری، اجرای برنامه ی ایراپن و همچنین دیگر شاخص های بهداشتی را مورد ارزیابی قرار داد و نقش دانشکده علوم پزشکی در توسعه ی بخش بهداشت منطقه را مهم قلمداد کرد.

در پایان، دکتر حریرچی، قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راهنمایی های لازم را جهت ارتقای کیفیت خدمات، روند اجرای طرح تحول سلامت در دانشکده علوم پزشکی مراغه و ایجاد زیرساخت های بهداشتی و درمانی مناسب ارائه نمود.

• در پنجشنبه 11 شهريور 1395
  • واحد ارجاع دهنده

فراخوان دعوت به همکاری:

1403/03/26

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC

1403/03/26

اطلاعیه زمان بندی مصاحبه  پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخه 1402/12/25

1403/03/23

دانشکده علوم پزشکی مراغه رتبه 12 کارنامه جوانی جمعیت را بین 63 دانشگاه/دانشکده کشور کسب کرد

1403/03/21

پنج ماموریت اورژانس مراغه در سال گذشته با انتقال هوایی بوده است