معاون بهداشتی دانشکده: 76% بیماریها غیرواگیر هستند که با تغذیه ی سالم به آسانی قابل پیشگیری می باشند.
دکتر مجتهدی ضمن قدردانی از همکاری ادارات صنعت و معدن و غله و سایر ادارات در اجرای برنامه کاهش سبوس گیری آردهای مورد استفاده در پخت نانهای لواش در سال 94 ، گفت: امیدوارم در سال 95 بتوانیم سبوس گیری آردهای مورد استفاده در پخت نانهای سنگک را نیز به حد استاندارد( 12-7% ) رسانده تا نان سنگک پخت شده با آردهای 7% سبوس گیری به عموم همشهریان عرضه شود.
این جلسه با هدف هماهنگی و جلب همکاریهای برون بخشی و بین بخشی ، در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی با حضور نماینده فرمانداری ویژه ی مراغه و نمایندگان ادارات صنعت و معدن ، غله ، معاون بهداشتی ، معاون درمان، سرپرست مدیریت غذا و دارو ، معاون فنی معاونت بهداشت و گروههای کارشناسی بهبودتغذیه و سلامت محیط و کاروآموزش بهداشت معاونت بهداشتی تشکیل گردید.
در بخش دیگری از این جلسه خانم اسکندری، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه، گزارشی از عملکرد معاونت بهداشتی در اجرای این برنامه و مشکلاتی موجود ارائه کرد. سپس اعضای جلسه پیشنهادات و راهکارهای خود را ارائه نمود و مقررشد جلسه بعدی پس از طرح موضوع در شورای آرد و نان و پیگیری مصوبات ، تا 2 ماه دیگر تشکیل گردد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، درراستای اجرای سند ملی تغذیه و با توجه به افزایش شیوع بیماریهای غیرواگیرو نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از این بیماریها معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه باهمکاری ادارات دینفع اقدام به اجرای برنامه کاهش سبوس گیری در آردهای نانهای لواش شهرستان در سال 94نموده و برنامه کاهش سبوس گیری آردهای مورد استفاده درپخت نان سنگک نیز از اولویتهای گروه بهبود تغذیه معاون بهداشتی در سال جاری است.