به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، مرحله ی اول طرح موسوم به PMS در سال 95 توسط کارشناسان مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه اجرا شد .
به گفته دکتر خرمی، سرپرست مدیریت غذا و دارو، طرح PMS شامل نمونه برداری از محصولات غذایی سطح شهر بوده که هر ساله طی نوبت های مختلف اجرا می شود. در این طرح به مراکز عرضه ی سطح شهر مراجعه شده و از محصولات غذایی بومی و غیر بومی سطح شهر نمونه برداری و خرید بعمل می آید و به آزمایشگاه همکار فرستاده می شود تا آزمایشات شیمیایی و میکروبی مربوطه بعمل آمده و محصولات مذکور از لحاظ سطح کیفی تست شوند.
دکتر خرمی افزود: در این طرح از محصولات غذایی با برندهای مختلف نمونه برداری می شود و نتایج آزمایش به سازمان غذا و دارو جهت سیاست گذاری های لازم فرستاده می شود. همچنین اقدامات لازم در خصوص محصولات بومی توسط کارشناسان این مدیریت در اسرع وقت بعمل می آید.
دکتر خرمی ادامه داد: با توجه به تعریف سازمان غذا و دارو در خصوص محصولات نمونه برداری شده در دانشگاههای سطح سه محصولات رب گوجه فرنگی، کنسرو زیتون، سس مایونز، عسل، سرکه،چیپس،غلات حجیم شده، لواشک و محصولات بومی شهرستان مانند شیرینی چای، سجوق، باسلوق و .. می باشد که در طول سال طی نوبت های مختلف توسط کارشناسان کنترل مواد غذایی این مدیریت با رعایت اصول، نمونه برداری می شود.