Aa
تاریخ : پنجشنبه 10 تير 1395
کد 569

مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه/ کارگاههای پنیرسازی فاقد شناسه نظارتی مجاز به ادامه فعالیت نیستند

دکتر خرمی: شاخص تب مالت در مراغه بالا است و یکی از راههای مقابله با این موضوع، تشدید هر چه بیشتر نظارت بر کارگاههای پنیرسازی می باشد.

دکتر خرمی: شاخص تب مالت در مراغه بالا است و یکی از راههای مقابله با این موضوع، تشدید هر چه بیشتر نظارت بر کارگاههای پنیرسازی می باشد.

به علت قرار گرفتن در دامنه ی جنوبی کوه سهند و امکان تولید شیر سرشار گوسفندی در مراتع این شهرستان، هر ساله کارگاههای پنیرسازی بیشتری در مراغه دایر می شود. اما به دلیل حساسیت نحوه ی تولید این محصول و تاثیر آن بر سلامتی مردم نظارت و کنترل مراحل مختلف تولید آن همواره مورد تاکید و نظارت مدیریت غذا و دارو بوده است.

در حال حاضر در شهرستان مراغه و روستاهای تابعه بالغ بر 50 کارگاه پنیرسازی وجود دارد که در طول سالهای گذشته تحت نظارت کارشناسان کنترل مواد غذایی این مدیریت بوده است. هر ساله با شروع فصل تولید پنیر سنتی گوسفندی که از اسفند ماه شروع و تا اوایل تابستان ادامه می یابد، بازدید های فشرده ای از این کارگاهها بعمل می آید. در مورادی هم با کارگاههای متخلف برخورد شده و پنیرهای تولید شده در شرایط غیر بهداشتی با رعایت موازین قانونی امحاء شده است.

دکتر خرمی، سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه، حساسیت این موضوع را به خاطر تاثیر آن بر بروز بیماری تب مالت یاد آور شد و گفت: علی رغم پیگیری های کارشناسان این مدیریت همواره شاخص تب مالت در این شهرستان بالا بوده است که یکی از راههای مقابله با این موضوع، تشدید هر چه بیشتر نظارت بر کارگاههای پنیرسازی می باشد.

ایشان ادامه داد: با توجه به لزوم اخذ مجوزهای بهداشتی و شناسه نظارتی، از سال آینده از فعالیت کارگاههایی که اقدام به اخذ شناسه نظارتی ننمایند جلوگیری خواهد شد .

سرپرست مدیریت غذا و دارو افزود: اخذ شناسه نظارتی مستلزم ایجاد شرایط مناسب و بهداشتی برای کارگاه تولیدی می باشد که خود بخود باعث بهبود وضعیت کارگاهها خواهد شد. متصدیان کارگاههای مذکور می بایست بلافاصله بعد از اتمام سال کاری کارگاهها نسبت به اخذ شناسه نظارت کارگاهی اقدام نمایند تا با شروع سال کاری آینده شرایط لازم محیا شده و شناسه نظارتی اخذ گردد.

دکتر خرمی تاکید کرد: در صورت عدم اقدام از فعالیت این کارگاهها ممانعت بعمل خواهد آمد و هیچ گونه بهانه ای قابل قبول نخواهد بود. ضمن اینکه موضوع در این مدت توسط کارشناسان این مدیریت پیگیری خواهد شد و با شروع سال کاری کارگاههای متخلف بعد از طی مراحل قانونی پلمب خواهند شد و متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سلامت غذایی جامعه همواره جزو خط قرمزهای مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه بوده است و با توجه به موضوعات مربوط به لبنیات، نظارت بر این صنعت مطابق قانون انجام خواهد شد.


  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 10 تير 1395
  • تعداد بازدید 454
  • واحد ارجاع دهنده

اخبار

برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع آسیب های تک فرزندی و بی فرزندی

1403/04/13

از کارشناسان فعال دانشکده علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت تجلیل شد

1403/04/13

اسامی پذیرفته شدگان اصلی و ذخیره آزمون پذیرش بهورزی مورخ1402/12/25

1403/04/11

تجهیز آزمایشگاه مرکزی مراغه به دستگاه‌های پیشرفته

1403/04/07

حضور معاون توسعه دانشکده به همراه معاون توسعه وزارت بهداشت در سازمان برنامه بودجه کشور

1403/04/06

فرزند سیزدهم مرد ۷۱ ساله اهل هشترود متولد شد

1403/04/02

تمجید ارزیابان بین المللی از برنامه شهر سالم و ایمن مراغه

1403/03/27

فراخوان دعوت به همکاری:

1403/03/26

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC

1403/03/26

اطلاعیه زمان بندی مصاحبه  پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخه 1402/12/25

1403/03/23

دانشکده علوم پزشکی مراغه رتبه 12 کارنامه جوانی جمعیت را بین 63 دانشگاه/دانشکده کشور کسب کرد

1403/03/21

پنج ماموریت اورژانس مراغه در سال گذشته با انتقال هوایی بوده است

1403/03/17

نامگذاری مرکز جامع خدمات سلامت دانشکده به نام شهید رحمتی

1403/03/16

معاون وزیر: دریافتی دستیاران پزشکی در دولت سیزدهم هشت برابر شد

1403/03/08

افتتاح ۲ طرح حوزه سلامت مراغه با حضور معاون وزیر بهداشت

1403/03/08