برنامه حمایتی زنان بادار نیازمند با توزیع سبد غذایی از سال 1390 با همکاری مشترک بنیاد علوی و گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، این سبد غذایی بین 250 نفر از مادران باردار واجد شرایط توزیع گردید . این برنامه با همکاری مشترک بنیاد علوی و گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی از سال 1390 در شهرستان مراغه اجرا می شود و هر دوماه یکبار اقلام غذایی تامین کننده نیازهای غذایی دوران بارداری بین واجدین شرایط توزیع می گردد.
خانم اسکندری، مسئول گروه بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی مراغه، در خصوص محتویات این سبد غذایی گفت: این سبد غذایی شامل 10 کیلوگرم برنج، دو بسته ماکارونی 700 گرمی، دوبسته نیم کیلوگرمی جو،2 قالب 400 گرمی پنیر، 4بسنه 250گرمی سویا، 4 کنسرو تن ماهی، 2 کیلوگرم عدس،2 کیلوگرم لوبیاچیتی،2 کیلوگرم نخود، دو کیلوگرم خرما، سه بطری 900 گرمی روغن مایع، دو بسته نیم کیلویی حلوا ارده، یک قوطی 1200 گرمی عسل و پنج کیلوگرم مرغ منجمد میباشد که هر دو ماه یکبار به مادران باردار یا شیرده دچار سوء تغذیه نیازمند اهداء میگردد.
ایشان افزود: امیدواریم با ارائه این مواد غذایی و آموزشهایی که در مراکز بهداشتی درمانی درزمینه تغذیه صحیح در دوران بارداری به مادر ارائه میگردد شاهد ارتقاء سلامت مادران و بهبود شاخصهای بهداشتی –تغذیهای مادران باردار باشیم.