دکتر خرمی حمایت از تولید مواد غذایی بهداشتی را در کنار اقدامات نظارتی از مسئولیت های مهم مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه برشمرد.
ایشان اخذ پروانه ساخت بهداشتی را برای تولید مواد غذایی لازم دانست و گفت: به خاطر اهمیت تولید مواد غذایی سالم و نقش ویژه ی آن در سلامتی مردم و جامعه، کارشناسان این مدیریت اقدامات نظارتی خود را با حساسیت زیاد انجام می دهند.
دکتر خرمی از کشف و پلمپ شدن چند واحد تولیدی مواد غذایی طی بازدیدهای نظارتی این مدیریت خبر داد و افزود: تولیدکنندگان عزیز باید ضمن اخذ مجوزهای لازم ، در چهارچوب استانداردهای بهداشتی اقدام به تولید کنند تا جامعه مان دچار مشکلات ناشی از مواد غذایی ناسالم و غیربهداشتی نگردد.
سرپرست مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه ادامه داد: مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه علاوه بر انجام وظایف نظارتی، از افراد مشتاق به تولید مواد غذایی در حیطه نظارتی این مدیریت حمایت های لازم را بعمل می آورد.
ایشان گفت: همکاران ما در مدیریت غذا و دارو راهنمایی ها و پیگیری های لازم را در خصوص اخذ پروانه های ساخت و شاخصه های بهداشتی توسط افراد و واحد های تولیدی انجام می دهند و تمام تلاش خود را در راستای انجام رسالت اصلی این مدیریت که سلامت غذایی و دارویی میباشد بکار می گیرند.