دکتر علی جنتی: ترویج زایمان طبیعی باید به عنوان یکی از اهداف مهم اجرای طرح تحول نظام سلامت مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه افزود: برنامه هایی که در این زمینه در دانشکده انجام شده است قابل ملاحظه هستند کمااینکه آمار هم نشانگر کاهش سزارین و افزایش رغبت مادران باردار برای انجام زایمان طبیعی است اما واقعیت این است که هنوز مشکلاتی در این رابطه است که باید مرتفع شود.
در ادامه، دکتر احمدی، معاون درمان دانشکده، با اشاره به اهداف ترویج زایمان طبیعی و موانع پیش رو بر لزوم لزوم انعکاس مسائل و مشکلات موجود در این مسیر ، از سوی متخصصین زنان ، بر اهمیت نظارت منظم و مستمر بر عملکرد واحدهای مسئول در زمینه پیشبرد این هدف مهم ، تاکید کرد.
آقای دکتر مجتهدی، معاون بهداشتی دانشکده، نیز ضمن تحلیل آمار زایمان فیزیولوژیک ، با بیان این مطلب که در سال 94 از 500 مادر آموزش دیده 63% زایمان طبیعی کرده اند ، افزود : این روش آموزش در تشویق مادران به زایمان طبیعی بسیار موثر واقع شده است.
خانم دکتر خاطر نشان هم تشکیل منظم این کمیته و حضور فعالانه متخصصین زنان در آن را برای اجرای کلیه دستورالعملهای مربوط به ترویج زایمان طبیعی ضروری و ارزشمند دانست.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، اولین نشست کمیته ترویج زایمان طبیعی در سال 1395، با رویکرد بررسی چالشهای پیش رو در این زمینه ، تشکیل گردید. گفتنی ست این کمیته با حضور دکتر جنتی ، سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر احمدی ، معاون درمان دانشکده، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی، خانم دکتر خاطر نشان ، رئیس اداره امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی و با حضور متخصصین زنان ، در محل سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشکده ، تشکیل گردید.