Aa
تاریخ : پنجشنبه 13 خرداد 1395
کد 536

اولین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مراغه در سال 95 برگزار شد

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه: حوزه ی سلامت و مسائل مختلف مربوط به آن مختص یک سازمان نیست و نیازمند همکاری و عملیات اجرایی موثر برون بخشی است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه: حوزه ی سلامت و مسائل مختلف مربوط به آن مختص یک سازمان نیست و نیازمند همکاری و عملیات اجرایی موثر برون بخشی است.

دکتر علی جنتی ضمن تشریح موضوعات مهم مربوط به سلامت و امنیت غذایی و اهمیت پرداختن به آنها در راستای ترویج خود مراقبتی و ایجاد جامعه سالم گفت: هر سازمان باید براساس توانایی و شرح وظایف سازمانی خود هر گونه اقدام موثر در جهت رفع مشکلات مربوط به این حوزه را عملیاتی و اجرا نماید.

ایشان افزود: یکی از دغدغه های دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ترویج خود مراقبتی است و در این زمینه کارهای بسیار ارزشمند و زیرساختی انجام شده است. اجرای برنامه سفیران سلامت، برنامه ریزی برای مراقبت سالمندان و     اجرای سیاستهای جدید جمعیتی در راستای فرزند آوری و افزایش جمعیت تنها چند نمونه از این فعالیت ها هستند اما واقعیت این است که بدون همکاری سازمان ها و نهادهای دیگر اجرای همه ی این برنامه ها مشکل است.

اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در سال 95 با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و نماینده دادستان و سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه ومعاونین بهداشت ، درمان و غذا و دارو، معاون فنی و نیز روسای محرم ادارات عضو کارگروه  و سایر اعضا در محل سالن اجتماعات ستاد دانشکده علوم پزشکی  آغاز گردید .

جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب روستایی،  توسعه شبکه جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب در برخی مناطق شهری، جلوگیری از آبیاری باغات و مزارع با فاضلاب خام، کنترل تجمع سموم و کودها در محصولات کشاورزی، جلوگیری از دستفروشی مواد غذایی حساس، پیشگیری و کنترل استعمال دخانیات و قلیان و جمع آوری و دفع بهداشتی زباله های خانگی و فضولات دامی در روستاها از جمله مسائل مورد بحث این جلسه بود.

همچنین مسائل مربوط به مدیریت جمع آوری و دفع بهداشتی زباله های شهری،        پیشگیری و کنترل بیماریهای مشترک انسان و دام، اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی،    اجرای برنامه سفیران سلامت دانش آموز، کنترل بهداشتی میادین  دواب و مراکز تهیه ، توزیع و فروش فراورده های خام دامی، کنترل جمعیت حیوانات ولگرد و موذی در سطح شهر و روستاها، بهداشت مدارس و بوفه ها، برنامه ریزی برای سالمندان و اجرای سیاستهای جدید جمعیتی در راستای فرزند آوری و افزایش جمعیت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

علاوه بر این در خصوص اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی، با توجه به اهمیت  این برنامه به عنوان یکی از اجزاء مهم برنامه ملی خود مراقبتی، مقرر شد تا دستورالعمل اجرایی برنامه به انضمام فرمت برنامه عملیاتی همراه با صورتجلسه کارگروه به کلیه ادارات ارسال گردد تادر خصوص تشکیل شورای ارتقای سلامت در محیط کار وتدوین برنامه عملیاتی مربوطه اقدام شود و یک نسخه از آن به معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ارسال گردد.


  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 13 خرداد 1395
  • تعداد بازدید 583
  • واحد ارجاع دهنده

اخبار

دیدار رئیس دانشکده و معاون توسعه با اعضا موسسه خیریه عمران مراغه

1403/09/01

بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه معاون بهداشتی از خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت

1403/09/01

فرایند ارزیابی شایستگی های عمومی پزشکان جدید الاستخدام برگزار شد

1403/08/29

✅ آیین گرامیداشت روز پرستار با حضور مسؤلین شهرستانی برگزار شد

1403/08/21

مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی مراغه

1403/08/03

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود سال 1403

1403/07/24

نشست آموزشی اعتبار بخشی مراکز درمانی دانشکده برگزار شد

1403/07/19

تجهیز آزمایشگاه مرکزی مراغه به دستگاه‌ ارزیابی سلامت و تناسب اندام سالمندان

1403/07/15

توزیع و تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه های اولویت دار آغاز شد

1403/07/14

درخشش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در کارشناسی ارشد

1403/07/14

اهدای اعضای بدن شهروند مرگ مغزی در مراغه

1403/07/13

واریز یارانه یک میلیون و صد هزار تومانی برای کلیه کودکان مبتلا به سوء تغذیه در مراغه

1403/07/12

مراسم قدردانی از خانواده های زنده یاد امیرحسین غیاسی و زنده یاد مهدی حنیفه پور برگزار شد.

1403/07/11

ارائه خدمات مشاوره فرزند آوری، انصراف از سقط و طب ایرانی در اردوی یک روزه روستایی قراتلو

1403/07/11

2600 نفر از والدین مراغه ای درکارگاه آموزشی بحران سالمندی با موضوع معایب تک فرزندی شرکت کردند

1403/07/11