آقای دکتر علی جنتی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه، در بخشی از سخنان خود در این جلسه گفت: ما برنامه های عملیاتی و راهبردی دانشکده علوم پزشکی را تبیین کرده و مجدانه سعی در اجرای حداکثری برنامه های خود داریم.
ایشان افزود: ما فرصت به دست آمده برای توسعه ی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه را مغتنم می شماریم و اولویت های کاری خود را با تاکید بر کار تیمی و استفاده حداکثری از این فرصت پیش می بریم.
در این جلسه که علاوه بر حضور روسای دانشگاه ها، معاونین آموزشی پژوهشی، بهداشتی، درمان و پشتیبانی و همچنین مدیریت های امور آموزشی و غذا و دارو شرکت داشتند، ماموریت های منطقه با گزارش فعالیت های موثر کار گروه های تخصصی که متشکل از افراد خبره و صاحب نظر در زمینه موضوعات مهم منطقه ای از جمله داروسازی و رشته های پیرامونی آن، روانپزشکی و روانشناسی و فرهنگ و ارزش های اجتماعی، حوادث ترافیکی و جاده ای و نیز محیط زیست با تاکید بر مشکل دریاچه ارومیه برنامه های مهم و اولویت دار ارائه گردید.
در این جلسه سازنده، مقرر شد جلسات دوره ای در شهرهای ارومیه، اردبیل و مراغه تشکیل شود تا امور مربوط به حوزه های مختلف این دانشگاهها به صورت مطلوب مورد وا کاوی و برنامه ریزی صحیح قرار گیرد.
علاوه بر ارائه گزارش توسط روسای کار گروه های تخصصی، نماینده ای از سوی هر کدام از معاونت های درمان، بهداشت، تحقیقات و فناوری، پشتیبانی و غذا و دارو اولویت های کاری خود را در راستای برنامه های کلان دانشگاه های منطقه تبیین نمودند. حمایت از دانشگاه ها و دانشکده های نوپا توسط دانشگاه مادر استانی جهت تحقق برنامه های توسعه ای بویژه در حوزه آموزش از مهم ترین محورهای این نشست بود.