Aa
تاریخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
کد 953

در دومین روز از هفته سلامت / جشنواره ترویج غذای سالم در مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، این جشنواره با هدف ترویج غذای سالم با مصرف کم نمک ، قند و چربی با مشارکت رابطین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، این جشنواره با هدف ترویج غذای سالم با مصرف کم نمک ، قند و چربی با مشارکت رابطین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید .
در ابتدای این مراسم ، کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی و نماینده معاونت غذا و دارو ضمن بررسی غذاهای شرکت کنندگان از لحاظ کمی و کیفی  و میزان مصرف مواد غذائی مقوی و مغزی  ، از لحاظ مصرف مواد اولیه کم ضرر و سالم مورد ارزیابی قرار داده و بر اساس آن به شرکت کنندگان امتیاز داده شد .
در بخش دیگری از جشنواره ، دکتر مجتهدی، معاون بهداشتی دانشکده، با بیان اهمیت پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر با تکیه بر خود مراقبتی گفت : ارتقاء دانش و آگاهی جامعه از شیوه تغذیه سالم و مواد غذائی مصرفی خود در جهت کاهش بار بیماریهای غیر واگیر بسیار مهم و حیاتی است .
ایشان افزود: امروزه با تغییر سبک زندگی ، شاهد بروز بیماریهای قلبی عروقی در گروههای سنی مختلف جامعه هستیم و در این راستا خودمراقبتی به عنوان یک امر ضروری در ارتقاء سلامت جامعه محسوب می شود.
ایشان در ادامه ضمن تشریح نقش رابطین سلامت مراکز در ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم ، برگزاری جشنواره ها و همایش ها را در این زمینه به عنوان یک مقدمه برشمرد و مجری اصلی ترویج غذای سالم را خود مردم دانست.
دکتر مجتهدی در ادامه سخنان خود بر کنترل سلامت مواد غذائی توسط بازرسان بهداشت محیط در اماکن تهیه و توزیع مواد غذائی اشاره کرد و افزود: امروزه کم تحرکی ، استفاده از فست فودها ، انجام کارها بصورت ماشینی به عنوان عامل اصلی در بروز بیماریهای غیر واگیر به ویژه قلبی و عروقی است که بیشتر قشر مرفه جامعه را هدف قرار داده است .
وی ادامه داد: تغییر الگوی مصرف مواد غذائی و روی آوردن به ورزش و تحرک بدنی باید به عنوان فرهنگ عمومی جامعه تبدیل شود و در این راستا نقش کلیدی مراقبین سلامت بسیار با ارزش است تا به خود و خانواده های خود با انتقال پیامهای سلامتی مروج فرهنگ سلامت باشند .
در ادامه جشنواره به ده نفر از افراد برتر جوایز نفیسی اهدا گردید و همچنین به تمامی شرکت کنندگان به رسم یادبود ، هدایایی اهدا شد .
گفتنی ست این جشنواره با مشارکت واحد بهبود تغذیه ، واحد آموزش سلامت و روابط عمومی معاونت بهداشتی در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید. از نکات قابل توجه این جشنواره استقبال بی نظیر رابطین مراکز خدمات جامع سلامت از آن بود.
 
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
  • تعداد بازدید 427
  • واحد ارجاع دهنده روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه

اخبار

مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی مراغه

1403/08/03

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود سال 1403

1403/07/24

نشست آموزشی اعتبار بخشی مراکز درمانی دانشکده برگزار شد

1403/07/19

تجهیز آزمایشگاه مرکزی مراغه به دستگاه‌ ارزیابی سلامت و تناسب اندام سالمندان

1403/07/15

توزیع و تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه های اولویت دار آغاز شد

1403/07/14

درخشش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در کارشناسی ارشد

1403/07/14

اهدای اعضای بدن شهروند مرگ مغزی در مراغه

1403/07/13

واریز یارانه یک میلیون و صد هزار تومانی برای کلیه کودکان مبتلا به سوء تغذیه در مراغه

1403/07/12

مراسم قدردانی از خانواده های زنده یاد امیرحسین غیاسی و زنده یاد مهدی حنیفه پور برگزار شد.

1403/07/11

ارائه خدمات مشاوره فرزند آوری، انصراف از سقط و طب ایرانی در اردوی یک روزه روستایی قراتلو

1403/07/11

2600 نفر از والدین مراغه ای درکارگاه آموزشی بحران سالمندی با موضوع معایب تک فرزندی شرکت کردند

1403/07/11

دوره آموزشی ویژه مدیران ستادی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/07/11

تحقق شعار "فردایی برای همه سالمندان" نیازمند تلاش همگانی است

1403/07/10

✅ آنچه برای سلامت "قلب" باید بدانید

1403/07/08

مراقبت دوره ای 15 هزاردانش آموز درمراغه

1403/07/07