ارزیابان بیرونی اعتباربخشی موسسه ای وزارت بهداشت با حضور در دانشکده علوم پزشکی مراغه امکانات آموزشی و توسعه ای دانشکده را مورد ارزیابی قرار دادند.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، در جلسه ای که به همین منظور و با حضور اعضای هیات رئیسه دانشکده برگزار شد، دکتر علی جنتی، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با تاکید بر نقش محوری دانشکده به عنوان قطب درمان جنوب استان گفت: از زمان استقلال دانشکده علوم پزشکی مراغه از دانشگاه علوم پزشکی تبریز حرکتهای قابل توجهی صورت گرفته است. ایشان افزود: تعداد اعضای هیات علمی از یازده نفر به سی و چهار نفر که عموما در سطح P.hd می باشند افزایش یافته که این امر باعث رشد سیصد و پنجاه درصدی مقالات علمی دانشکده شده است. دکتر جنتی خاطر نشان کرد: دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان پایلوت، همراه با سه شهر دیگر کشور در حال اجرای برنامه ملی ایرا پن (IRA PEN ) است که توسط وزارت بهداشت پایش می شود. سرپرست دانشکده همچنین در به صورت کلی به پروژه های عمرانی در حال اجرای دانشکده اشاره کرد و یادآور شد: هم اکنون بیش از بیست هزار متر مربع پروژه عمرانی در حال ساخت و تکمیل شدن است که برخی از آنها به بهره برداری رسیده و برخی دیگر نیز در حال اجرا می باشد که از جمله آن می توان به مرکز مجهز شیمی درمانی، مرکز جامع سلامت شهری، ساختمان کتابخانه مرکزی دانشکده، وب سایت کامپیوتری، سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری، بلوک زایمانی در بیمارستان شهید بهشتی و غیره اشاره کرد.
در ادامه جلسه، دکتر غلامرضا فرید اعلایی، معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، دانشکده به تشریح تاریخچه ای از دانشکده و فعالیتهای انجام گرفته در معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی از سال 93 تا کنون پرداخت و در خصوص برنامه های آتی این معاونت توضیحاتی ارائه داد.
گفتنی است در بخش دیگری از جلسه، ارزیابان وزارتی به تشریح نتایج خوداظهاری اعتباربخشی دانشکده علوم پزشکی مراغه پرداختند و نقاط قوت و ضعف دانشکده را مورد بحث و بررسی قرار دادند.