به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، این مانور با هدف ارتقاء آمادگی و آموزش پناهگیری پرسنل و تخلیه سریع مرکز ، برای نخستین بار در مرکز جامع سلامت شماره یک هاشم آباد برگزار شد .
زلزله بم خاطرات تلخ فراوانی را در دل همه ایرانیان زنده می کند و صدای ناله های آن همچنان در گوش ها مانده و هرگز نمی توان صحنه های تلخ آن را به فراموشی سپرد . بم با همه تلخی ها درسهای بسیار سختی را به ما آموخت که باید برای چنین لحظاتی آماده بود و اندیشید . 4 دی ماه به مناسبت سالروز زلزله بم ، هفته مقابله با زلزله نامیده شده و یادآور استفاده از تجربه های گذشته و ایجاد محیطی امن در جامعه در مقابل چنین حوادثی است .
به همین مناسبت با همکاری دفتر مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشتی با هدف ارتقاء آمادگی پرسنل و آشنائی با شیوه های پناهگیری در زلزله و تخلیه سریع مرکز ، در مرکز جامع سلامت شماره یک مانور زلزله برگزار گردید .
در ابتدای برگزاری مانور و با اعلام آژیر زلزله همکاران اقدام به پناهگیری و خروج اضطراری از مرکز نمودند و سپس طی جلسه آموزشی توسط کارشناس مسئول دفتر کاهش خطر بلایا ، آقای مهندس مسعودخواه ، نحوه پناهگیری و خروج اضطراری مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفت و آموزشهای دقیق به پرسنل داده شد.
سپس تمرین پناهگیری و تخلیه اضطراری مرکز دوباره انجام گردید و پرسنل بر اساس آموزشهای ارائه شده نسبت به پناهگیری و تخلیه اضطراری بر اساس معیارها و با حفظ ایمنی اقدام نمودند. در حاشیه مانور ، دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده ، برگزاری چنین مانورهایی را بسیار مهم و حیاتی بر شمرد و افزود : ایران دارای سطح خطر 8 از 10 می باشد و همه ساله شاهد بسیاری از بلایا در کشور خود هستیم بنابراین شهرستان مراغه نیز بی شک از این قائده مستثنا نیست. سپس ایشان به تشریح اهمیت آمادگی مراکز و پرسنل در برابر بلایایی نظیر زلزله پرداخته و خواستار برگزاری مانورهای ارتقاء آمادگی پرسنل در تمامی مراکز شد .