سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه که در نهمین کنگره ملی مدیریت سلامت سخن می گفت، افزود: این همایش فرصتی برای همکاری مدیران و سیاست گذاران حوزه ی سلامت است.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه که در نهمین کنگره ملی مدیریت سلامت سخن می گفت، افزود: این همایش فرصتی برای همکاری مدیران و سیاست گذاران حوزه ی سلامت است.
به گزارش روابط عمومی و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر علی جنتی، دبیر علمی همایش ملی سلامت، در نهمین کنگرهی ملی مدیریت سلامت که با هدف تمرکز بر طرح تحول نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، اظهار کرد: همایش ملی مدیریت سلامت با تکیه بر طرح تحول و عملکرد نظام سلامت به صورت دورهای برگزار میشود و امسال نیز شاهد برگزاری نهمین دوره از این طرح هستیم .
وی افزود: همچنین این کنگره، اولین همایش دانشآموختگان مدیریت و اقتصاد سلامت محسوب میشود و حوزهی سلامت در طول سالیان اخیر به دلیل تغییرات چشمگیر در ماهیت برخی امور به سازمانی پیچیده تبدیل شده است و پیرو آن مدیریت آن نیز مشکلتر خواهد شد .
وی با اشاره به افزایش هزینهها در نظام سلامت، ادامه داد: الگوی بیماری از بیماریهای واگیردار به بیماریهای مزمن تغییر یافته است و همچنین انتظارات مردم نیز از بخش درمان بالا رفته و تحت تاثیر نظام سلامت بر زندگی و سلامت مردم و همچنین ورود تکنولوژیها و داروهای جدید، امید به زندگی و طول عمر افزایش داشته است .
دکتر علی جنتی،رئیس قطب علمی آموزشی مدیریت سلامت ایران، عنوان کرد: با وجود تغییرات در نظام سلامت، وظیفهی دانشآموختگان سلامت نیز سنگینتر میشود .
وی افزود: علوم مدیریت و اقتصاد سلامت به عنوان یک رشته پذیرفته شده است و باید در با همکاری هم به این نیاز جدید در نظام سلامت پاسخ دهیم .
وی خاطرنشان کرد: این همایش فرصتی است تا با همکاری مدیران و سیاستگذاران حوزهی سلامت مشکلات موجود را حل کرده و در راستای اعتلای نظام سلامت از این فرصت بهره مند شویم .
دکتر جنتی یادآور شد: این همایش با حضور 39 دانشگاه علوم پزشکی از سراسر کشور برگزار شده است و 550 مقاله به دبیرخانهی همایش ارسال شده و نهایتا 40 مقاله و 30 پوستر به دبیرخانه و در مرحلهی نهایی معرفی شده است .
وی با اشاره به پنل های کنگره گفت: پنل تامین مالی، تحول سلامت و پوشش همگانی و بررسی چالشهای دانشآموختگان از محورهای اصلی این پنل به شمار میآیند .