تاریخ : شنبه 20 شهريور 1395

برگزاری همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در تبریز

سی و یکمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور 17 و 18 شهریور ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

سی و یکمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور 17 و 18 شهریور ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت  در این همایش اظهار کرد: اعتماد آفرینی و مدیریت اخلاقی ضرورت جدی سازمان‌ها است .

دکتر سید علی صدرالسادات در آیین افتتاحیه سی و یکمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، گفت:  موفقیت، آرمانی همگانی بوده و رسیدن به آن نیز در سطح شخصی، شغلی، سازمانی و ملی مرهون مسئولیت پذیری اخلاقی است .

وی با تاکید بر ضرورت جدی مدیریت اخلاقی در سازمان ها اظهار کرد: سازمان های اخلاق محور در دنیا با این ویژگی و خصیصه‌ رتبه‌بندی می شوند .

وی  با بیان اینکه می‌توان با اعتمادآفرینی، رابطه صحیح و آسانی را با محیط برقرار کرد، افزود : پایبندی به تعهدات و وعده‌ها، صداقت، سازگاری، احترام گذاشتن و همچنین در دسترس بودن، از جمله عوامل ایجاد کننده‌ی اعتماد در درون سازمان ها است .

وی با اشاره به اینکه هرقدر که پیش بینی پذیری بالاتر باشد، نرخ اعتماد آفرینی نیز بالاتر خواهد بود، یادآور شد: مهم‌ترین عامل در پیش‌بینی‌پذیری سازمان‌ها و جامعه، قانون مندی و قاعده پذیری بوده و باید تصمیمات در سازمان‌ها پیش بینی شده و با ضابطه باشد .

وی ادامه داد: به میزانی که جامعه و سازمان‌ها خود را قانون‌مند کنند در نتیجه قابلیت پیش‌بینی در محیط نیز افزایش می یابد .

دکتر صدرالسادات بیان کرد: تاکید بر قاعده‌پذیری هرگز به معنای تحول ناپذیری نبوده، چرا که این موضوع به معنای وفاداری به اصول می باشد .

وی با اشاره به نقش موثر مسئولیت‌های اخلاقی در پایبندی به قانون خاطرنشان کرد: مسئولیت‌پذیری فرد در گروی قانون‌مندی اوست .

وی در ادامه اظهار کرد: با توسعه اعتماد در بین افراد سازمان‌ها، می توان اخلاق عمومی و حرفه ای را در جامعه ارتقا داد، چرا که موفقیت یک جامعه و سازمان در نتیجه‌ی ارتقای اخلاق عمومی و حرفه ای میسر بوده و همچنین اعتماد آفرینی نیز زیر بنای مدیریت اخلاقی است .

دکتر صدر السادات در پایان ضمن سپاس از مهندس موهبتی معاون برنامه ریزی وزارت بهداشت و اهتمام ایشان در امر توسعه و نهادینه سازی برنامه در سطح وزارت بهداشت و هماهنگی میان آن معاونت و معاونت توسعه با توجه به ساختار برنامه ریزی مربوطه در این معاونت ، بر ضرورت توجه و تداوم برنامه در معاونت توسعه و پایبندی به آن تاکید نمود .

گفتنی است؛ سی و یکمین اجلاس معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور طی روزهای 17 و 18 شهریورماه در تبریز برگزار شد. شرکت کنندگان در این همایش  طی کارگارههای متعدد با مسائل مربوط آشنا شده و به بحث و تبادل و نظر پرداختند.

• در شنبه 20 شهريور 1395
  • واحد ارجاع دهنده

فراخوان دعوت به همکاری:

1403/03/26

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC

1403/03/26

اطلاعیه زمان بندی مصاحبه  پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخه 1402/12/25

1403/03/23

دانشکده علوم پزشکی مراغه رتبه 12 کارنامه جوانی جمعیت را بین 63 دانشگاه/دانشکده کشور کسب کرد

1403/03/21

پنج ماموریت اورژانس مراغه در سال گذشته با انتقال هوایی بوده است