سرپرست دانشکده: مشارکت دادن واقعی جامعه در برنامه های سلامت از طریق تغییر سبک زندگی و نهادینه کردن خودمراقبتی از نکات مهم اقتصاد مقاومتی در سلامت هستند.
سرپرست دانشکده: مشارکت دادن واقعی جامعه در برنامه های سلامت از طریق تغییر سبک زندگی و نهادینه کردن خودمراقبتی از نکات مهم اقتصاد مقاومتی در سلامت هستند.
در این جلسه که با حضور دکتر جنتی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه، معاونین ایشان و مدیران حوزه های مختلف دانشکده برگزرا برگزار گردید، دکتر جنتی با اشاره به نام گذاری امسال با عنوان سال "اقتصاد مقاومتی سال اقدام و عمل" به ضرورت اقدام عملی برای دستیابی به مولفه های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: اقتصاد مقاومتی به هیچ وجه اقتصاد ریاضتی نیست بلکه در اقتصاد مقاومتی بر مدیریت صحیح منابع از طریق اولویت بندی نیازها تاکید می شود.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه هم چنین به عوامل تاثیر گذار در اجرای اقتصاد مقاومتی در نظام سلامت اشاره کرد و گفت: اصلاح فرایند ها و مدیریت صحیح منابع مالی و هزینه ها ، تولید و توسعه ی منابع ، ارائه خدمات سلامت در سطح بندی مشخص و تعریف شده و ارتقاء فرهنگ سلامت جامعه در اقتصاد مقاومتی حوزه ی سلامت بسیار حایز اهمیت هستند.
ایشان ادامه داد: در کنار همه ی این عوامل و از همه مهم تر مشارکت دادن واقعی جامعه در برنامه های سلامت با توسعه مراقبت در منزل ، خود مراقبتی ، ارتقای سبک زندگی ، بالا بردن سواد بهداشتی و بهره گیری از همکاری های بین بخشی است که تاثیر بسزایی در به مرحله عمل رساندن اقتصاد مقاومتی دارند.
دکتر علی جنتی شناسایی گلوگاههای فساد خیز را مورد تاکید قرار داد و گفت: انجام پژوهش های کاربردی ، تربیت نیروی انسانی متخصص وکاهش وابستگی و داشتن یک اقتصاد پویا از جمله مواردی هستند که باید برای حصول اقتصاد مقاومتی موثر مد نظر قرار بگیرند.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تاکید به مصادیق عینی اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت از تمامی معاونین و مدیران اقدام و اجرای عملی اقتصاد مقاومتی در واحدهای مربوط خود را خواستار شدند .