تاریخ : سه شنبه 4 خرداد 1395

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان: زندگی دانشجویی فرصتی ست تا دانشجویان با فراز و نشیب های زندگی آشنا شوند و برای مراحل بعدی زندگی آماده باشند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی٬ با حضور سرپرست دانشکده٬ رئیس دفتر و مسئول روابط عمومی٬ معاون آموزشی٬ پژوهشی و دانشجویی٬ معاون بهداشتی٬ معاون درمان٬ رئیس بیمارستان امیرالمومنین، مدیر امور آموزشی٬ مدیر امور دانشجویی و فرهنگی٬ مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی٬ جمعی از اساتید و کارکنان و همچنین با استقبال دانشجویان٬ مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های اتاق عمل، پرستاری و بهداشت عمومی برگزار شد.

در این مراسم، دکتر جنتی٬ سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه، ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع پرشور دانشجویان، خطاب به آنان بیان داشت:  امروز روز فارغ التحصیلی شما عزیزان است. در مدت این چند سالی که مشغول تحصیل و علم اندوزی بودید قطعا با فراز و نشیبهای زیادی مواجه شدید و جلوه ای دیگر از زندگی را تحت عنوان زندگی دانشجویی تجربه کردید و قطعا این تجربه، به رشد و تعالی شما در آینده و زندگی شخصی کمک شایانی خواهدکرد.

دکتر جنتی افزود: دوران دانشگاه و زندگی دانشجویی از مراحل شیرین و به یاد ماندنی است و دوران طلایی در زندگی هر فرد می باشد. زندگی در خوابگاه، نشستن در کلاس درس، یافتن دوستان جدید، آشنایی با دنیایی جدید و متفاوت ،همه اینها مواردی است که پس از فارغ التحصیلی تبدیل به حسرت می شوند، زیرا این لحضه های به یاد ماندنی تکرار پذیر نیستند.

ایشان در ادامه گفت: البته مقاطع بالاتر تحصیلی و کسب تجربه های جدید در پیش روی شما قرار دارند و من امیدوارم تمامی شما عزیزان را در مقاطع بالاتر و قله های رفیع دانش ببینیم.

دکتر جنتی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: از امروز به بعد موقعیت شما تغییر خواهد یافت و وارد دنیای جدیدی از زندگی خود خواهید شد. در آینده ای نزدیک تعدادی از شما عزیزان وارد چرخه بهداشت و درمان خواهید شد و به عنوان همکار در حوزه علوم پزشکی فعالیت خواهید کرد. امیدوارم در تمامی مراحل مختلف زندگی موفق و موید باشید و م نیز همواره شاهد به ثمر نشستن سالها زحت و تلاشتان در عرصه های مختلف باشیم.

گفتنی است ادامه برنامه، با اجرای بخشهای شاد و متنوعی از قبیل شعبده بازی، اجرای مسابقه برای دانشجویان، پخش کلیپهای دانشجویی ،تجلیل از دانشجویان برتر در حوزه های مختلف همراه شد و در پایان مراسم نیز، دانشجویان فارغ التحصیل با حضور بر روی سن و پس از دریافت تندیس و هدیه خود، به صورت دسته جمعی سوگندنامه حرفه ای خود را در پیشگاه حضار ادا کردند.

• در سه شنبه 4 خرداد 1395
  • واحد ارجاع دهنده

فراخوان دعوت به همکاری:

1403/03/26

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC

1403/03/26

اطلاعیه زمان بندی مصاحبه  پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخه 1402/12/25

1403/03/23

دانشکده علوم پزشکی مراغه رتبه 12 کارنامه جوانی جمعیت را بین 63 دانشگاه/دانشکده کشور کسب کرد

1403/03/21

پنج ماموریت اورژانس مراغه در سال گذشته با انتقال هوایی بوده است