به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به منظور حمایت غذائی و ارتقاء کیفی مراقبت زنان باردار ، واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی سبد غذایی بین زنان باردار نیازمند توزیع کرد.
این برنامه با همکاری مشترک بنیاد علوی و گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی از سال 1390 در شهرستان مراغه اجرا می شود و هر دوماه یکبار اقلام غذایی تامین کننده نیازهای غذایی دوران بارداری بین واجدین شرایط توزیع می گردد.
خانم اسکندری، مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی مراغه، در خصوص محتویات این سبد غذایی گفت: این سبد غذایی شامل 10 کیلوگرم برنج، دو بسته ماکارونی 700 گرمی، دوبسته نیم کیلوگرمی جو،2 قالب 400 گرمی پنیر، 4بسنه 250گرمی سویا، 4 کنسرو تن ماهی، 2 کیلوگرم عدس،2 کیلوگرم لوبیاچیتی،2 کیلوگرم نخود، دو کیلوگرم خرما، سه بطری 900 گرمی روغن مایع، دو بسته نیم کیلویی حلواارده، یک قوطی 1200 گرمی عسل و پنج کیلوگرم مرغ منجمد میباشد که هر دو ماه یکبار به مادران باردار یا شیرده دچار سوء تغذیه نیازمند اهداء میگردد.
لازم به ذکر است که حدود 250 نفر از زنان باردار تحت پوشش این برنامه می باشند و مراقبت های زنان باردار جزء اولویتهای اصلی معاونت بهداشتی محسوب می گردد.