تاریخ : چهارشنبه 13 تير 1403

به گزارش روابط عمومی، طی مراسمی به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع با حضور اعضا هیات رئیسه دانشکده علوم پزشكی مراغه از کارشناسان فعال در حوزه جوانی جمعیت تجلیل شد.
دکتر اللهوردی ارجمند در این آئین گفت:مسئله جوانی جمعیت یکی از موضوعات مهمی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و مسولین باید توجه ویژه ای به آن داشته باشند.

وی افزود: موضوع جمعیت و چالش های آن یک موضوع جهانی است چرا که تامین نیروی انسانی کشور ها برای تداوم مسیر پیشرفت آنها منوط به نیروی انسانی جوان، پویا و کار آمد می باشد.
وی تاکید کرد:موضوع مهمی که در بحث فرزند آوری باید مورد توجه باشد این است که فرزندان ما بعنوان سرمایه اصلی کشور در توسعه و پیشرفت ایران نقش مهمی دارند، چرا که اصلی ترین سرمایه هر کشوری همین جوانان عزیز و فرزندان گرامی ما می باشد.
وی اضافه کرد:علاوه بر این موضوعات، فرزند آوری در افزایش محبت و آرامش در خانواده ها نیز نقش اساسی را ایفا می کند چرا که فرزندان برای پدران و مادران دنیای جدیدی از مسولیت پذیری و جلوه های جدیدی از زیبایی های مختلف زندگی را نمایان می کنند.
وی خاطر نشان کرد: گاهی اوقات مسائل مالی از طرفیت برخی زوجین مطرح می شود اما این عزیزان باور داشته باشند که بر اساس تعالیم اسلام قبل از به دنیا آمدن فرزندی، خداوند متعال رزق و روزی اش را روانه خانه خواه کرد.
دکتر ارجمندی با اشاره به رتبه ۱۲ این دانشکده در بین ۶۳ دانشگاه کشور در حوزه جوانی جمعیت گفت: همکاران این مجموعه با جدیت خاصی در حوزه جوانی جمعیت تلاش کرده و پیگیر اجرای دقیق قوانین و مصوبات آن می باشند که شایسته تقدیر است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده نیز در این آیین گفت:اجرای دقیق قانون جوانی جمعیت یکی از اصلی ترین موضوعات کشور می باشد که باید مورد توجه قرار بگیرد.

دکتر یاسر خواجه بیشک افزود:تلاش مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه ارتقا سبد معیشتی خانواده ها و تکریم انها می باشد و بر این اساس ضمن اصلاح نظام پرداخت ها، خدمات متنوع رفاهی و ورزشی را برای خانواده ها فراهم کرده است.
وی ادامه داد:این معاونت در سال گذشته و همینطور در طول امسال نیز طرح های مختلفی از جمله تجلیل از کارشناسان فعال این حوزه، تجلیل از همکارانی که در طول سال ازدواج کرده اند، و تجلیل از همکارانی که صاحب فرزند شده باشند را در برنامه خود دارد.
وی افزود:این دانشکده در سال گذشته نیز چندین سفر مشهد مقدس در قالب حمایت های مختلف در اجرای قانون جوانی جمعیت را به همکاران محترم تقدیم نموده که امسال نیز ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی، در آیین تجليل از کارشناسان فعال دانشکده علوم پزشکی مراغه در حوزه جوانی از همکارانی که در بحث جوانی جمعیت تلاش های مختلفی را در طول سال انجام داده بودند تقدیر شد.
  • در چهارشنبه 13 تير 1403

فراخوان دعوت به همکاری:

1403/03/26

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC

1403/03/26

اطلاعیه زمان بندی مصاحبه  پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخه 1402/12/25

1403/03/23

دانشکده علوم پزشکی مراغه رتبه 12 کارنامه جوانی جمعیت را بین 63 دانشگاه/دانشکده کشور کسب کرد

1403/03/21

پنج ماموریت اورژانس مراغه در سال گذشته با انتقال هوایی بوده است