دکتر ابوالفضل باقری فرد روز سهشنبه در حاشیه بازدید از زیرساختهای آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه به خبرنگار ایرنا افزود: متوسط دریافتی دستیار تخصصی در زمان شروع به کار دولت سیزدهم بین ۲۰ میلیون ریال تا ۳۰ میلیون ریال بود و در حال حاضر این دریافتی برای مجردها به ۱۲۰ میلیون ریال و برای متاهلها به ۱۵۰ میلون ریال افزایش یافت.
وی اضافه کرد: دریافتی کارورزان پزشکی هم در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم ۱۵ میلیون ریال تا ۲۵ میلیون ریال بود که در حال حاضر به ۳۵ میلیون ریال برای مجردها و ۵۰ میلیون ریال برای کارورزان متاهل رسیده است.
دکتر باقری فرد تصریح کرد: برخی از مناطق کشور با کمبود پزشکان متخصص بالینی روبرو است و بر همین اساس انگیزه دانشجویان پزشکی در رشته عمومی و دستیاری باید برای ادامه تحصیل افزایش یابد و اعطای برخی از تسهیلات در دوره دستیاری تخصصی، عامل افزایش انگیزه و کسب مهارت به شمار میرود.
وی دوره دستیاری را دورهای سخت عنوان کرد و افزود: پزشکان در این دوره باید به صورت تمام وقت در اختیار باشند و دولت نیز با افزایش حقالزحمه دوره دستیاری، تامین معیشت آنان را مورد توجه قرار داد که در افزایش انگیزه آنان اثرگذار بوده است.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد رشتههای کماقبال هم بیان کرد: دریافتی دستیاران تخصصی این رشتهها از امسال افزایش مییابد و با دریافتی دستیاران فوقتخصصی برابری میکند.
وی به عناوین برخی از این رشتهها هم اشاره، و بیان کرد: دستیاران تخصصی در رشتههای طب اورژانس، داخلی، عفونی و اطفال از امسال معادل دستیاران فوق تخصصی حقالزحمه دریافت میکنند.
به گزارش ایرنا معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی دکتر غلامرضا حسنزاده، دبیر شورای عالی برنامهریزی وزارت بهداشت و دکتر بهروز عطار باشی مقدم، دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی امروز، سهشنبه به مراغه سفر کرد و ۲ طرح حوزه سلامت شهرستان شامل سالنهای تشریح و مولاژ دانشکده پزشکی و مرکز جامع سلامت جانبازان با حضور آنان افتتاح شد.