تاریخ : سه شنبه 14 فروردين 1403

در راستای اجرای برنامه شهر سالم و ایمن مراغه

نشست ادواری کمیته سلامت و سبک زندگی سالم برنامه شهرسالم مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، با توجه به بازدید و ارزیابی اخیر نمایندگان دفتر سازمان بهداشت جهانی در ایران و کارشناسان وزارت بهداشت از برنامه شهرسالم مراغه ، جلسه هماهنگی دوره ای کمیته سلامت و سبک زندگی سالم برنامه شهر سالم مراغه با حضور اعضاء کمیته تشکیل گردید.
سپس معیارها و چک لیست ارزیابی برنامه توسط خانم سجودی کارشناس مسئول آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی توضیح داده شد و در ادامه گروه های کارشناسی در خصوص اقدامات انجام شده مرتبط با برنامه شهرسالم مطالب خود را بیان کردند.و موارد به شرح ذیل مصوب گردید:
۱-برگزاری جلسه هماهنگی مدیران و روسای گروههای کارشناسی معاونت بهداشتی و تشکیل تیم های پایش برنامه

۲-تشکیل جلسه هماهنگی با مسئولین و مدیران اجرایی مراکز و پایگاههای سلامت تابعه

۳-بازدید و پایش از مراکز و پایگاههای سلامت تابعه

۴-رونمایی از طرح رابطین بهداشتی اصناف شهرستان در راستای برنامه شهر سالم

۵-تاکید بر اطلاع رسانی عمومی و تهیه گزارش های خبری از اقدامات گروههای کارشناسی

۶-انجام بازدیدهای میدانی از برخی اماکن و معرفی به عنوان الگو بر اساس شاخصهای برنامه شهر سالم توسط کارشناسان گروه سلامت محیط وکار

۷-برگزاری کمیته های تخصصی با مشارکت سایر اعضای برونبخشی کمیته سلامت وسبک زندگی سالم

۸-اجرای رویکرد هلثی ستینگ برای انتخاب مواردی مانند فروشگاه سالم ، اداره سالم ، کارگاه سالم ، مدرسه سالم ..... با جلب همکاری سازمانهای ذیربط کمیته سلامت و سبک زندگی سالم با رئیس محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه و با عضویت تعدادی از سازمان‌های همکار به عنوان یکی از کمیته‌های تخصصی هفت گانه برنامه شهر سالم و ایمن مراغه می‌باشد.

برنامه شهر سالم و ایمن مراغه تحت نظارت عالی فرمانداری شهرستان ویژه مراغه و شامل ۷ کمیته تخصصی با ریاست بهزیستی، هلال احمر، شهرداری، آموزش و پرورش، دانشکده علوم پزشکی و نیروی انتظامی می ‌باشد. دبیرخانه برنامه شهر سالم و ایمن مراغه در تعامل با فرمانداری، مسئولیت راهبری و نظارت فنی و اجرایی بر عملکرد کمیته‌های تخصصی هفت گانه را عهده‌دار است.
  • در سه شنبه 14 فروردين 1403