به گزارش روابط عمومی، مدیریت غذا و دارو کارشناسان این مدیریت بر فعالیت انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی شهرستان نظارت می نمایند
دکتر مجتهدی، سرپرست مدیریت غذا و دارو، گفت: طبق دستورالعمل سازمان غذا و دارو در خصوص نظارت و پایش مستمر انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی، این امر در دستور کار این مدیریت قرار گرفته و بازرسان این مدیریت در مدت زمان اندک بیشتر انبارهای شهرستان را بصورت میدانی مورد بازرسی و پایش قرار دادند.
وی افزود: انبارهای نگهداری مواد غذایی شامل انبارهای مربوط به شرکت ها و اشخاص حقیقی و سردخانه های نگهداری سیب و پنیر، سیلوها و انبارهای نگهداری گندم بوده که بسیاری از آنها مورد پایش قرار گرفته اند و موارد باقیمانده نیز تا پایان سال مورد پایش و ساماندهی قرار خواهند گرفت.
وی افزود: نگهداری مواد غذایی در انبارها یکی از مهم ترین مراحل چرخه تولید و عرضه مواد غذایی می باشد که بایستی تمامی اصول بهداشتی و انبارداری در آن رعایت شود تا محصول تولید شده در این مرحله دچار آسیب نشده و محصول سالم و بهداشتی به دست مصرف کنده برسد.
دکتر پیاهو، سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی، نیز به موضوع پایش واحدهای مذکور اشاره کرد و افزود: بازرسان این اداره از انبارها بازدید کرده و چک لیست مربوط به این واحدها در سامانه Audit را تکمیل نمودند که برای هر واحد توسط سامانه مذکور امتیازی به تناسب امکانات و کیفیت بهداشتی محل و میزان رعایت اصول نگهداشت مواد غذایی تعیین گردید که انبارها به نسبت این امتیازات درجه بندی شدند.
وی افزود: تمامی انبارها بایستی نسبت به اخذ پروانه بهداشتی انبارها اقدام نموده و به اصول انبارداری و بهداشتی عمل نمایند وطبق برنامه ریزی های انجام شده واحدهای مذکور بصورت مستمر مورد بازرسی و پایش قرار خواهند گرفت و با واحدهای متخلف طبق قوانین و مقررات برخورد بعمل خواهد آمد.