به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، در طی یک جلسه ی آموزشی که توسط کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی برگزار شد، آبداران روستایی شرکت آب و فاضلاب شهرستان مراغه با مسائل مختلف آب آشامیدنی آشنا شدند.
در این جلسه که با حضور کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی، مدیر محرتم شرکت آب و فاضلاب مراغه و آبداران روستایی برگزار شد، مسائل مختلف مربوط به آب آشامیدنی اعم از نحوه ی گندزدایی، سنجش مقدار کلر باقیمانده در آب آشامیدنی و نحوه ی شستشوی مخازن آب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
کلرسنجی آب آشامیدنی روستایی یکی از مسائلی بود که به دلیل اهمیت ویژه ی آن مورد تاکید بیشتر قرار گرفت و مقرر شد جهت بهبود وضعیت کلرسنجی آب روستایی، بهورزان خانه های بهداشت روستایی در خصوص سنجش کلر همکاری بیشتر داشته باشند.