تاریخ : سه شنبه 24 آبان 1401

آغاز ثبت‌نام بیست‌وهفتمین دوره از جشنواره قرآنی هدهد

معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه از ثبت‌نام بیست‌وهفتمین دوره‌ جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: ثبت‌نام تا ٢٠ آذر از طریق سایت مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت انجام می‌شود.
به گزارش مفدا مراغه ، دکتر احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به اینکه جشنواره در ۶ بخش و ۵٣ رشته برگزار خواهد شد، عنوان کرد: بخش‌های مختلف جشنواره شامل بخش آوایی، پژوهشی، ادبی، هنری معارفی و فناوری و تولیدات رسانه‌ای است.

وی ادامه داد: ٢ تبصره در آیین‌نامه جشنواره وجود دارد که دانشجویانِ شرکت‌کننده در رشته‌های معارفی در صورت کسب عنوان سراسری و ملی ١ الی ٢ نمره‌ی اضافه برای دروس معارف دارند و برای اساتید و کارکنان در صورت کسب عنوان در مرحله سراسری و ملی امتیاز فرهنگی قائل می‌شود.

دکتر احسانی ضمن اشاره به گستردگی بخش‌ها و رشته‌های جشنواره‌ی هدهد، بیان کرد: افراد توانمند در حوزه‌های هنری، تولیدی و پژوهشی و علاقه‌مند به مباحث دینی می‌توانند در بیست‌وهفتمین دوره از جشنواره قرآنی هدهد آثار خود را ارائه نمایند.

دکنر احسانی  در خصوص اجرای مرحله‌ی دانشگاهی این دوره از مسابقات پرداخت و خاطر نشان کرد: از آنجایی که کانون قرآن و عترت دانشگاه پایه‌ی دانشجویی دارد و اعضای آن به عنوان بازوان قرآنی معاونت فرهنگی و دانشجویی هستند، از اعضای این کانون در ستاد اجرایی مرحله‌ی دانشگاهی جشنواره در استان لرستان استفاده خواهد شد.

ایشان با تأکید بر این موضوع که دانشگاهیان ثبت‌نام را به روزهای پایانی موکول نکنند، اظهار کرد: اگرچه بایستی در طی مدت‌زمان مشخص شده ثبت‌نام صورت پذیرد، با این وجود در صورت استقبال هر چه بیشتر، تلاش جهت اخذ مجوزهای لازم از وزارت بهداشت در خصوص تمدید ثبت‌نام در جشنواره تا پایان آذرماه انجام خواهد شد.

وی در پایان بخش‌های مختلف جشنواره‌ی هدهد را به شرح ذیل توضیح داد: بخش آوایی، «شامل ۱۷ رشته»: قرآئت تحقیق، قرآئت ترتیل، حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء پیوسته، حفظ ۱۵ جزء پیوسته، حفظ ۱۰ جزء پیوسته، حفظ ۵ جزء پیوسته، اذان، همخوانی و تواشیح دعاخوانی، مداحی، حفظ سوره ملک، حفظ یک جزء پیوسته، حفظ ۳ جزء پیوسته، صحیح خوانی قرآن، آیین سخنوری، فصیح خوانی نماز.
بخش معارفی «شامل ۱۵ رشته»: تفسیر قرآن کریم، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، حفظ و مفاهیم احادیث معصومین علیهم السلام، سیره معصومین علیهم السلام، احکام، پرسمان معارفی، سبک زندگی اسلامی ایرانی، معارف نهج البلاغه، حفظ فرازهایی از نهج البلاغه، معارف صحیفه سجادیه، حفظ فرازهایی از صحیفه سجادیه، نماز، زندگی مهدوی، اخلاق و پوشش حرفه‌ای، ترجمه سوره منتخب.
بخش پژوهشی: شامل ۵ رشته: مقاله نویسی، تلخیص کتاب، نقد کتاب، ایده پردازی، ایده شو و تالیف کتاب.
بخش فن آوری و تولیدات رسانه‌ای شامل ۳ رشته: تولید نرم افزار، تولید اپلیکیشن، تولیدات رسانه‌ای.
بخش ادبی، شامل ۴ رشته: شعر، داستان نویسی، نمایشنامه نویسی، فیلمنامه نویسی.
بخش هنری شامل ۹ رشته: خوشنویسی، معرق و منبت، عکاسی، طراحی، پوستر، فیلم کوتاه داستانی، نقاشی، تذهیب، فیلم مستند، اینفوگرافی.
لینک ثبت‌نام

IMG_20221113_224700_850.jpg
  • در سه شنبه 24 آبان 1401

🔺پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن نوروز