رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: مجوزهای اولیه تأسیس دانشکده طب سنتی در مراغه اخذ شدهاست.
دکتر ارجمند افزود : با توجه به تنوع گیاهان دارویی در منطقه و همچنین فعالیت مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در دانشکده علوم پزشکی مراغه توانستیم مجوز ایجاد دانشکده طب سنتی را در مراغه اخذ نماییم که بهزودی ارزیابان وزارت بهداشت و درمان از امکانات مراغه بازدید و با تامین نظرات فنی آنان خواهیم توانست این دانشکده را در مراغه ایجاد نماییم.
وی ادامه داد: ایجاد دانشکدههای پیراپزشکی دندانپزشکی و داروسازی نیز در دستور کار ما میباشد و رایزنیهای اولیه نیز انجام که انشاءالله همانند دانشکده پزشکی این دانشکدهها نیز در این شهرستان ایجاد خواهد شد.
دکتر ارجمند با اشاره به افزایش رشتههای تحصیلات تکمیلی در مراغه گفت: معاونت جدید آموزشی دانشکده با جدیت در خصوص افزایش رشتههای تحصیلات تکمیلی گام برداشته و اقداماتی نیز در خصوص کارشناسیارشد پرستاری در گرایشات مختلف، تغذیه و کارشناسی فیزیوتراپی، هوشبری و مامایی انجامشده است.
وی افزود: بالغبر ۲۰ رشته دانشگاهی جهت پذیرش دانشجو در دانشکده علوم پزشکی مراغه به وزارتخانه پیشنهاد شده که با ارزیابیهایی که بهزودی انجام میشود، میتوانیم با فراهم آوردن نیازهای لازم شاهد افزایش رشتههای دانشکده علوم پزشکی مراغه باشیم.
وی ادامه داد :مجوز جذب 17 استاد اخذ شده که با مشغول بکار شدن این اساتید تعداد هیئتعلمی دانشکده علوم پزشکی مراغه به ۶۷ نفر میرسد اما با افزایش رشتهها و ایجاد دانشکدههای جدید این تعداد به ۱۵۰ نفر بالغ خواهد شد.
رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به فعالیتهای مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: موافقت اصولی راهاندازی مرکز طی ۲ ماه گذشته از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صادرشده و شورای فناوری در آن تشکیل و آییننامههای فعالیت آن تهیه گردیدهاست.
وی افزود: صاحبان ایده میتوانند با استفاده از فضاهای اختصاصی آزمایشگاهی و کارگاهی دانشکده علوم پزشکی مراغه در جهت عملیاتی کردن و تحقق دستاوردهای تحقیقاتی خویش در بخش سلامت فعالیت نمایند که با تقویت صنعت و ارائه خدمات مبتنی بر حل مسائل سلامت شاهد ارتقاء سلامت جامعه خواهیم بود.
وی اضافه نمود : من فقط بهخاطر کار و خدمت به مردم و رفع محرومیتهای بخش سلامت از نظر بهداشتی،درمانی و آموزشی این مسئولیت را قبول نمودهام که امیدوارم با همراهی پزشکان ،اساتید، کارکنان و بهخصوص با استفاده از ایدههای صاحبنظران بتوانیم برنامههای دانشکده را به تحقق برسانیم و در نهایت با افزایش دانشکده و جذب اساتید در خدمترسانی به اهالی موفق باشیم و در و بتوانیم با ارتقاء دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی یکی از مطالبات مردم را به انجام برسانیم.