به گزارش روابط عمومی، این تفاهم نامه بین دانشکده علوم پزشکی مراغه و دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای همکاری در پذیرش دانشجوی رشته ی پزشکی عمومی امضاء شد.
در این جلسه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن اشاره به اهمیت ارتقاء و توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه اظهار داشت: دانشکده علوم پزشکی مراغه رسالت بزرگی را در جنوب استان آذربایجانشرقی و سایر استان های همجوار در ارتقای سطح سلامت مردم عهده دار است و تحقق این هدف مهم نیازمند روحیه ی انقلابی و جهادی است.
دکتر نقی پور ضمن آرزوی موفقیت به تیم مدیریتی جدید دانشکده گفت: با رویکرد مدیریت بمتنی بر شایسته سالاری و روحیه ی جهادی و انقلابی که از دکتر ارجمند سراغ داریم تحت عنایات الهی، شاهد اتفاقات خوبی برای نظام سلامت شهرستان مراغه و منطقه خواهیم بود و در مدت کوتاهی بهبود سطح کمی و کیفی آموزش و پژوعش در دانشکده علوم پزشکی مراغه را شاهد خواهیم بود.
وی در ادامه، " کیفیت در آموزش پزشکی" را معیار اصلی تربیت نیروی انسانی در علوم پزشکی عنوان کرد و گفت: ایجار زیرساخت های بومی در این خصوص ضرورت دارد که باید مورد توجه و اهتمام قرار گیرد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی موجود، اظهارداشت: دانشکده علوم پزشکی مراغه تلاش خواهد کرد در مسیر توسعه و تعالی خود با ایجاد رشته پزشکی عمومی که یکی از مهمترین دغدغه ها و خواسته های مردم شهید پرور مراغه می باشد، جهشی مثبت در امر سلامت داشته باشد.
دکتر ارجمند اظهار امیدواری کرد: دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن انجسام، همدلی و هماهنگی درون بخشی، از طریق همکاری برون بخشی از ظرفیت همه مدیران و مسئولان شهرستانی و همچنین سمن ها، خیرین و آحاد مردم بهره مند شود تا الزامات و زیرساخت های لازم را در اسرع وقت توسعه دهد.
دکتر فرید اعلایی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در این جلسه به مفاد تفاهم نامه ایجاد رشته پزشکی اشاره کرد و گفت: تکمیل زیــرســاخــت های فیزیکی و جذب هیات علمی متخصص و توانمند زمینه را برای ایجاد دانشکده پزشکی در شهرستان مراغه در راستای تضمین کیفیت آموزش پزشکی فراهم خواهد کرد.
در این دیدار دکتر علی احسانی، معاون آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی علوم پزشکی مراغه، ضمن تشکر از رویکرد مثبت و سازنده دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان دبیر قطب کلان منطقه دو کشوری اظهار داشت: تیم مدیریتی دانشکده تمام تلاش خود را برای تامین نیازهای آموزشی دانشجویان پزشکی به بهترین شکل ممکن به کار خواهد گرفت و رویکرد جدید این معاونت مبتنی بر استفاده از بهترین ها و با تکیه بر توان اعضای هیات علمی و کارکنان نظام اموزشی در راستای هم افزایی در آموزش و پژوهش است.
مهندس پوررستم، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشکده، نیز ضمن اعلام آمادگی برای پشتیبانی از این رسالت مهم گفت: نگاه این معاونت حمایت از کار تیمی و مشارکت جمعی در اجرای برنامه های توسعه محور دانشکده است و بر این اساس تمام تلاش خود را برای ایجاد زیرساخت های فیزیکی و نیروی انسانی لازم به کار خواهد بست.
شایان ذکر است، این تفاهمنامه به زودی در دستور کار معاونت آموزشی وزارت بهداشت و شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی جهت تصویب قرار خواهد گرفت.