تاریخ : دوشنبه 2 خرداد 1401

رئیس دانشکده علوم پزشکی در مراسم تجلیل از ماماها؛

ماماها نقش مهمی در اجرای قانون جوانی جمعیت و ارائه مشاوره به خانواده ها دارند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی با بیان این که جامعه مامایی یک عضو مهم از نظام پزشکی است عنوان داشت: بدون تردید توجه به سخت‌کوشی توأم با مسئولیت ‌شناسی این عزیزان، الگویی برای همه کسانی است که به خدمت بی‌منت و صادقانه به مردم می‌اندیشند.
به گزارش روابط عمومی  دکتر تنومند  رییس  دانشکده در این آیین گفت: بر اساس تقویم، روز های مختلفی در سال برای تجلیل از شغل های مختلف آمده  است، اما روز ماما یک روز به خصوص است چرا که وظایف ماما و مراقبین سلامت را در تامین سلامت مادر و نوزاد و در نتیجه ارتقاء سطح سلامت جامعه بسیار خطیر  می باشد .

وی اذعان کرد : آحاد جامعه در طول زندگی از خدمات مختلف سلامتی ، بهداشت و درمانی استفاده می کنند، که گاهی اوقات همراه با درد و رنج بیماری است، اما ماما ها در بهترین لحظه زندگی که تولد می باشد، حضور دارند. که حتی درد آن شیرین است، این امتیاز و ویژگی برتر «ماماها» می باشد.

وی افزود:  بدون تردید توجه به سخت‌کوشی توأم با مسئولیت ‌شناسی این عزیزان باعث شده است که ماما های این دانشکده در قالب گروه های مختلف درمانی و مراکز بهداشتی خدمات شایسته ای را ارائه کنند. ارائه خدمات مشاوره ای پیش و حین بارداری در نقاط محروم، شهری و روستایی نیز، از دیگر خدمات ارزنده ماماها می باشد.

دکتر تنومند با اشاره به فرمایش های مقام معظم رهبری در بحث جوانی جمعیت افزود: یکی از ضرورتی ترین مباحثی است که معظم له ضمن تاکید بر توجه به جوانی جمعیت به آن پرداخته است، همین خطر پیری است. طبق نظر کارشناسان  آسیب های مختلفی از مجردی و تک فرزندی بوجود می آید.

وی ادامه داد: مجموعه دانشکده علوم پزشکی که بعنوان ستاد جوانی جمعیت فعالیت می کند، باید با همکاری‌ ماماها و مراقبین سلامت ضمن ارائه مشاوره های لازم، عموم زوج های جوان را به فرزند آوری تشویق کنند.

معاونت بهداشتی نیز با اشاره به خدمات مراقبت سلامت گفت : ماما های حاضر در مراکز بهداشتی به همراه مراقبین سلامت مجموعه مشاوره های لازم را به زوجین جوان و زنان باردار  ارایه می کنند که به نوبه خود از تلاش های این بزرگواران تشکر می کنم .

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پایان این مراسم ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای ایران اسلامی، شهدای مدافع حرم و به ویژه شهدای سلامت، از ماما های نمونه این دانشکده تجلیل شد.
  • در دوشنبه 2 خرداد 1401
  • واحد ارجاع دهنده دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه

🔺پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن نوروز

1402/12/29