تاریخ : چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401

در پنجمین روز از هفته سلامت با هدف اجرا و نظارت بر اجرای قانون جوانی جمعیت؛

قرارگاه جوانی جمعیت در دانشکده علوم پزشکی مراغه تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت آغاز هفته جمعیت و در راستای سیاست گذاری صحیح قانون جوانی جمعیت در شهرستان مراغه، قرار گاه جوانی جمعیت با دستور رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه تشکیل شد .
دکتر اصغر تنومند در اولین جلسه قرار گاه ستادی جوانی جمعیت گفت : براساس منویات مقام معظم رهبری ، باید در بحث سیاست های جوانی جمعیت به طور جدی اقدامات موثری را انجام داد .
وی گفت : در این راستا برای حفظ انسجام در حوزه دانشکده علوم پزشکی مراغه برای هماهنگی بیشتر قرارگاه جوانی جمعیت تشکیل شده است و قرار است به طور هفتگی ، اقدامات صورت گرفته را در حوزه جمعیت بررسی نماید .

وی اذعان کرد : این قرارگاه اهداف مختلفی را از جمله بالندگی و جوانی جمعیت با افزایش نرخ باروری  و تشویق به فرزند آوری از طریق اجرای قوانین و ارائه آموزش های لازم را دنبال می نماید.

رییس دانشکده با اشاره نقش محوری گروه های مردم نهاد در افزایش آگاهی عمومی افزود: سمن ها بعلت ارتباط موثر با مردم ، می توانند در شبکه افزایش آگاهی عمومی مردم بعنوان بازوی علوم پزشکی نقش آفرینی کنند.

نماینده نهاد رهبری در دانشکده نیز در این جلسه گفت : یکی از اصلی ترین فلسفه های ازدواج در دین اسلام ، توجه به فرزند آوری بعنوان ثمره این سنت حسنه می باشد .

وی گفت : براساس باور های دینی ما مسلمین روزی رسان اصلی خداوند متعال می باشد و در حقیقت افراد در چهار چوب زندگی زناشویی ضمن توکل به خداوند ، در بحث فرزند آوری ورود نمایند  که خداوند روزی رسان می‌باشد .

معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی با اشاره به رابطه مستقیم  جمعیت با حوزه های اقتصادی و اجتماعی افزود : توسعه جمعیت تاثیر مثبتی  بر اقتصاد و تأمین نیرو انسانی دارد .

وی گفت : در قانون جوانی جمعیت نهاد های مختلف وظایف مختلفی دارند که در صورت انجام صحیح این وظایف در بحث فرزند آوری و جوانی جمعیت شاهد شکوفایی و بهبود خواهیم بود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه قرارگاه جوانی جمعیت به ریاست ، رئیس دانشکده علوم پزشکی و دبیری معاونت بهداشتی این دانشکده تشکیل شده است .
شایان ذکر است با ابلاغ مسولیت کارگروه های مختلف ، تکالیف هر بخش نیز به تفکیک مشخص گردیده است.
  • در چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401

تجلیل از ماماهای دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز جهانی ماما

1403/02/16

حضور معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی و مدیر مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری