تاریخ : دوشنبه 6 دي 1400

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه: واجدان شرایط دُز سوم واکسن کرونا را بدون توجه به نوع آن دریافت کنند

به گزارش روابط عمومی و به نقل از مراغه- ایرنا- رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با تاکید بر اینکه واکسیناسیون مهمترین راه پیشگیری از شیوع سویه‌های جدید کروناست، گفت: واجدان شرایط بدون توجه به نوع واکسن کرونا نسبت به دریافت دز سوم اقدام کنند.
دکتر اصغر تنومند روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: متاسفانه شاهد این هستیم که مردم در مراکز واکسیناسیون دنبال واکسن خاصی هستند، اما توجه به این نکته ضروری است که اولین واکسن موجود در مراکز، بهترین واکسن برای تزریق و جلوگیری از شیوع بیماری است.

وی تاکید کرد: تزریق دز سوم واکسن می‌تواند در کاهش شیوع بیماری کووید ۱۹ نقش تعیین‌کننده ایفا کند و بر همین اساس واکسیناسیون اولویت نخست در زمان حاضر به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه افراد ۱۸ سال به بالا می‌توانند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند، افزود: دعوت به صبر و حوصله و همکاری در مراکز واکسیناسیون و جلوگیری از تجمع اصلی‌ترین خواسته کادر بهداشت و درمان شهرستان است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه همچنین اضافه کرد: ضرورت همکاری مردم در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های ستاد مقابله با کرونا با توجه به ورود اُمیکرون به کشور بیش از پیش احساس می‌شود.

دکتر تنومند به آخرین آمار کرونا در مراغه هم اشاره کرد و گفت: با توجه به‌ همراهی مردم و افزایش واکسیناسیون در مراغه در حال حاضر تعداد بیماران بستری ۱۸ نفر است که ۲ بیمار به علت وضعیت جسمانی وخیم در بخش «آی سی یو» بستری هستند.

وی خاطرنشان کرد: برای حفظ وضعیت موجود و کاهش آمار، همراهی مردم با کادر بهداشت و درمان تنها درخواست و تنها راه حل مقابله با سویه‌های جدید است.

وی این را هم گفت که خوشبختانه آمار واکسیناسیون مراغه از متوسط کشوری بالاتر است و این شهرستان در ردیف ۱۵ مرکز اول کشور قرار دارد.

به گزارش ایرنا  رییس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران پیش از این گفته بود که اومیکرون به احتمال زیاد می‌تواند سیستم ایمنی بدن را شدیدتر از سویه‌های دیگر فریب دهد.

به گفته «سیدمحمد جزایری» نیز توصیه محققان و صاحب‌نظران به رعایت پروتکل‌های بهداشتی مانند استفاده جدی از ماسک، رعایت فاصله گذاری ها و همچنین تزریق دزهای یادآوری واکسن برای مقابله با اومیکرون ضروری است.
  • در دوشنبه 6 دي 1400

بیست و پنجمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/04/31

اهدای اعضای جوان ۲۰ ساله مراغه ای