Aa
تاریخ : شنبه 11 ارديبهشت 1400
کد 2327

دبیر انجمن علمی علوم آزمایشگاهی دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

پژوهش جزء جدایی ناپذیر علم است و یادگیری الفبای پژوهش ،که این امر بر هر دانشجویی واجب است

پوریا پزشگی دبیر انجمن علمی علوم آزمایشگاهی دانشکده علوم پزشکی مراغه اظهار داشت: با توجه به حجم کاری بالایی که در مقاطع بالاتر وجود دارد بهترین زمان برای آشنایی و یادگیری پژوهش دوران کارشناسی می باشد. دانشجو قطعا هرچقدر خودش رو در زمینه ی پژوهشی تواناتر کنه تمایل استاد هم برای همکاری با او بیشتر خواهد شد پس قبل از هرچیزی سعی کنید خودتون رو در پژوهش تقویت کنید و اصولش رو یاد بگیرین تا اساتید بتونن بهتون اعتماد کنن و باهاتون همکاری کنن. دانشجویان باید شرکت کردن در کارگاه هارو به عنوان یه سرمایه گذاری بلند مدت بر روی خودشون نگاه کنید.
مصاحبه مفدا مراغه با دبیر انجمن علمی علوم آزمایشگاهی دانشکده علوم پزشکی مراغه باهم می خوانیم:
۱.لطفا خودتان را معرفی کنید؟
بنده پوریا پزشگی، ورودی ۹۷ علوم آزمایشگاهی و همچنین دبیر انجمن علوم آزمایشگاهی مراغه، دبیر کمیسیون پژوهشی انجمن کشوری علوم آزمایشگاهی و عضو شورای مرکزی و پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده هستم
بنده سال ۹۷ از دبیرستان سمپاد شهرستان میانه فارغ التحصیل شدم و ادامه ی زندگیم با دانشگاه علوم پزشکی مراغه گره خورد.
سال ۹۹، سال پر از فعالیتی برای بنده بود و این افتخار نصیبم شد که به عنوان دانشجوی نمونه و پژوهشگر برتر دانشکده انتخاب بشم و همچنین به دلیل طرح پژوهشی که داشتم موفق شدم به عنوان یکی از جوانان فعال حوزه ی سلامت استان آذربایجان شرقی انتخاب بشم.
۲.در مورد تاسیس انجمن علمی علوم آزمایشگاهی و نحوه فعالیتش توضیح دهید؟
 رشته ی علوم آزمایشگاهی متاسفانه سال هاست که مورد بی لطفی دانشجویانش قرار گرفته، با توجه به این که رشته ی علوم آزمایشگاهی پتانسیل بالایی برای کارآفرینی و ایجاد اشتغال دارد با این حال دانشجویان این رشته صرفا با دید تاسیس آزمایشگاه و استخدام در آزمایشگاه وارد میشن و به دلیل سختی تاسیس آزمایشگاه به سرعت مایوس میشن. هدف از تشکیل انجمن علوم آزمایشگاهی روشن ساختن سایر بعدهای شغلی و کاری علوم آزمایشگاهی و زنده کردن انگیزه و افزایش مهارت دانشجویان برای موفقیت در این رشته است.
۳. از وقتی دبیر انجمن علمی علوم آزمایشگاهی هستید به نظر خودتون توانسته اید قدمی در راه رسیدن به علم و پژوهش دانشجویان بردارید؟
 بنده به عنوان دانشجو و دبیر انجمن علوم آزمایشگاهی همیشه تلاش کردم دانشجویان این رشته رو نسبت به رشتشون علاقمند کنم چون باور دارم رشته ی علوم آزمایشگاهی بسیار گسترده است و هر شخصی که در این رشتست میتونه مسیر موفقیت خودش رو با کمی تلاش پیدا و طی کنه. در اینده برنامه های بیشتری برای دانشجویان علوم آزمایشگاهی خواهیم داشت که امیدوارم در انتها موفق باشم که این موضوع رو هم بقیه ی دوستان علوم آزمایشگاهی باید تصدیق و تایید کنند
۴.در دوران همه گیری کرونا و عدم حضور دانشجویان آیا کارگاه‌های علمی و پژوهشی برگزار کرده اید؟
بله وبینار و کارگاه هایی برگزار کردیم ولی من به این موضوع اعتقاد دارم که قبل از برگزاری هر کارگاه پژوهشی، باید روحیه و اهمیت پژوهش و پژوهشگری رو در دانشجویان تقویت کرد والا ما هرچقدر هم کارگاه های پژوهشی برگزار کنیم نتیجه و بازدهی نخواهد داشت. چون اغلب دانشجویان به پژوهش فقط به چشم امتیازی برای مهاجرت نگاه می کنن و از سایر اهمیت هاش اطلاعی ندارن. 
در راستای اهمیت پژوهش دکتر حسابی میفرمایند: "زندگی یعنی پژوهش، فهمیدن چیزهای جدید". پژوهشگر اساسا نباید خودش را ببیند بلکه باید به دنبال این باشد که کارهایش بر روی جامعه تاثیر مثبتی بگذارد. پس هروقت این باور در روح دانشجو رخنه کند، برگزاری کارگاه ها می تواند بسیار پربازده و نتیجه بخش باشد.
۵.چه اقداماتی را جهت جذب دانشجویان به سمت انجمن علمی انجام داده اید ؟ 
در حال حاضر سعی میکنیم رشته ها و شاخه های علوم آزمایشگاهی رو به صورت روشن و واضح به دانشجویان در وبینارها توضیح دهیم تا دانشجو علاقه ی خودش را در این رشته پیدا کند. برای آینده برنامه هایی داریم که ان شاالله با کمک مسئولین دانشکده به زودی اجرایی خواهیم کرد

۶.آیا سوابق پژوهشی دارید؟ آن را ذکر نمایید؟
بله بنده همونطور که عرض کردم، در سال ۹۹ این افتخار نصیبم شد که به عنوان "دانشجوی نمونه و پژوهشگر برتر دانشجویی سال دانشکده" انتخاب بشم که این عنوان بخش عمده اش به دلیل فعالیت های پژوهشی بود که بنده با همکاری اقای دکتر زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی، آقای دکتر صفری معاون مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی، آقای دکتر نوری استاد بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اقای دکتر اخلاقدوست معاون دانشجویی مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی انجام دادم. 
در کل در حال حاضر بنده ۴ مقاله علمی پژوهشی، ۲ مقاله کنفرانسی و تعدادی هم پروپوزال مصوب دارم.  
و همونطور که در سوالات بالایی عرض کردم دبیر کمیسیون پژوهشی انجمن کشوری علوم آزمایشگاهی، عضو شورای مرکزی و پژوهشی کمیته ی تحقیقات دانشکده هم هستم.
۷.از چه زمانی فعالیت پژوهشی خود را شروع کرده اید؟
من از زمان دبیرستان با کمک های آقای دکتر کاووسی به پژوهش علاقمند شدم و متوجه شدم که به این مسیر علاقمندم حتی در دوران دبیرستان هم دوبار موفق شدم در استان آذربایجان شرقی رتبه ی برتر در زمینه ی مطالعه و تحقیق بیارم. بلافاصله بعد از این که وارد دانشگاه شدم در کارگاه های زیادی شرکت کردم و خدا رو شکر تونستم در این زمینه پیشرفت هایی کنم که جا داره از استاد بزرگوارم آقای دکتر حلاج زاده که در این مسیر واقعا دلسوزانه به بنده کمک کردن و همیشه راهنماییم کردن تشکر کنم
۸. چه پیشنهادی برای دانشجویان دارید؟
پژوهش جزء جدایی ناپذیر علم هست و یادگیری الفبای پژوهش بر هر دانشجویی واجبه، با توجه به حجم کاری بالایی که در مقاطع بالاتر وجود دارد بهترین زمان برای آشنایی و یادگیری پژوهش دوران کارشناسی می باشد. دانشجو قطعا هرچقدر خودش رو در زمینه ی پژوهشی تواناتر کنه تمایل استاد هم برای همکاری با او بیشتر خواهد شد پس قبل از هرچیزی سعی کنید خودتون رو در پژوهش تقویت کنید و اصولش رو یاد بگیرین تا اساتید بتونن بهتون اعتماد کنن و باهاتون همکاری کنن. دانشجویان باید شرکت کردن در کارگاه هارو به عنوان یه سرمایه گذاری بلند مدت بر روی خودشون نگاه کنید.
۹.به نظرتون معاونت آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده چه اقداماتی را باید انجام دهد تا دانشجویان به پژوهش روی آورند؟
اهمیت دادن به دانشجویان پژوهشگر و افزایش بودجه ی کمیته ی تحقیقات
۱۰. به عنوان حرف آخر چه توصیه ای برای دانشجویان دارید؟
برگزاری جشنواره های مختلف برای ایجاد رقابت بین دانشجویان و همکاری اساتید در برگزاری کارگاه های پروژه محور، کارگاه های پروژه محور به این صورت است که استاد بعد از برگزاری کارگاه پروپوزال نویسی، دانشجویان رو گروه بندی و ساپورت میکنن تا دانشجویان حاضر در اون کارگاه بتونن پروپوزال خودشون رو بنویسن
به نظرم این ۴ مورد بالا میتونه بسیار کمک کننده باشه به خصوص مورد چهارم که قطعا دانشجویان بسیار زیادی رو به سمت خودش جذب میکنه
 شانس برای افراد تلاشگره، فقط افرادی شانس میارن که توی زندگیشون تلاش کردن‌. پس تا میتونید برای اهداف و خواسته هاتون تلاش کنید و مطمئن باشید شانس شما رو پیدا میکنه و شمارو به هدفتون میرسونه، هرچقدرم طول بکشه مهم نیست، مهم اینه که یه روزی اتفاق می افته.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 11 ارديبهشت 1400
  • ساعت 12
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
  • تعداد بازدید 98
  • ویرایش شده
  • در دوشنبه 13 ارديبهشت 1400
  • ساعت 13
  • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
  • واحد ارجاع دهنده روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه
نظرات شما
captcha refresh

اخبار

✅ آیین گرامیداشت روز پرستار با حضور مسؤلین شهرستانی برگزار شد

1403/08/21

مراسم تودیع و معارفه سرپرست مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی مراغه

1403/08/03

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود سال 1403

1403/07/24

نشست آموزشی اعتبار بخشی مراکز درمانی دانشکده برگزار شد

1403/07/19

تجهیز آزمایشگاه مرکزی مراغه به دستگاه‌ ارزیابی سلامت و تناسب اندام سالمندان

1403/07/15

توزیع و تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه های اولویت دار آغاز شد

1403/07/14

درخشش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در کارشناسی ارشد

1403/07/14

اهدای اعضای بدن شهروند مرگ مغزی در مراغه

1403/07/13

واریز یارانه یک میلیون و صد هزار تومانی برای کلیه کودکان مبتلا به سوء تغذیه در مراغه

1403/07/12

مراسم قدردانی از خانواده های زنده یاد امیرحسین غیاسی و زنده یاد مهدی حنیفه پور برگزار شد.

1403/07/11

ارائه خدمات مشاوره فرزند آوری، انصراف از سقط و طب ایرانی در اردوی یک روزه روستایی قراتلو

1403/07/11

2600 نفر از والدین مراغه ای درکارگاه آموزشی بحران سالمندی با موضوع معایب تک فرزندی شرکت کردند

1403/07/11

دوره آموزشی ویژه مدیران ستادی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/07/11

تحقق شعار "فردایی برای همه سالمندان" نیازمند تلاش همگانی است

1403/07/10

✅ آنچه برای سلامت "قلب" باید بدانید

1403/07/08