تاریخ : چهارشنبه 18 فروردين 1400

کرونا در مراغه صورت سرخ کرد

به گزارش روابط عمومی،رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه در مصاحبه با ایرنا مراغه گفت: با توجه به اعلام رسمی وزارت بهداشت در روز جاری، این شهرستان در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفت.
دکتر اصغر تنومند روز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: تعداد بیماران بستری کرونا در ۱۶ فروردین ۱۱ نفر و تعداد این بیماران در ۱۷ فروردین به ۱۹ رسید که حکایت از وضعیت قرمز دارد.

وی بیان کرد: همچنین تعداد بیماران سرپایی شناسایی شده در ۱۶ و ۱۷ فروردین 111 نفر بود و در این مدت ۲ نفر با تست «پی سی آر» مثبت فوت کردند.

وی افزود: تعداد بیماران بستری در بخش کرونا در حال حاضر ۶۰ نفر و تعداد بیماران بستری در مراقبت‌های ویژه هفت نفر است.

وی اضافه کرد: با توجه به رعایت نشدن دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، وضعیت بیماری کووید ۱۹ در شهرستان بسیار بحرانی است و انتظار همراهی و همکاری مردم با کادر درمان بیش از پیش احساس می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری تجمع‌ها، مراسم‌های عروسی، مجالس ترحیم، آیین‌های مذهبی و همچنین شلوغی بازار در روزهای پایانی سال گذشته، دید و بازدیدها و سفرهای تعطیلات عید نوروز از اصلی‌ترین دلایل افزایش آمار بیماری در مراغه بوده است.

وی اظهار داشت: متاسفانه با توجه به شرایط بیماری در روزهای آینده، شاهد افزایش آمار فوتی در شهرستان خواهیم بود.

وی بیان کرد: رعایت شرایط قرنطینه از سوی بیماران مبتلا به کرونا و خانواده آنان می‌تواند موجب کاهش و جلوگیری از روند شیوع بیماری کووید ۱۹ شود.

به گزارش ایرنا طبق اعلام وزارت بهداشت سفر به شهرهای قرمز و نارنجی با خودروهای غیربومی و نیز خروج از این شهرها با پلاک بومی ممنوع است.

همچنین در شهرهای قرمز گروه‌های شغلی ۲، سه و چهار و در شهرهای نارنجی گروه‌های شغلی سه و چهار حق فعالیت ندارد.

همچنین مطابق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در شهرهای با وضعیت قرمز فقط مشاغل ضروری گروه یک فعالیت می‌کند و ادارات و سازمان‌ها نیز باید با یک سوم نیروهای خود فعالیت کند و بقیه نیروها به صورت دورکار فعالیت خواهد کرد.
  • در چهارشنبه 18 فروردين 1400

افزایش موالید بین مادران بالای ۳۵ سال مراغه

1403/02/28

احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مراغه معطل تملک زمین مجاور است