تاریخ : دوشنبه 1 دي 1399

پرستاران زینب گونه زندگی می‌کنند

به گزارش روابط عمومی و به نقل از ایرنا مراغه، عضو خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه گفت: در این روزهای سخت کرونایی کادر درمان و بهداشت به خصوص پرستاران زینب گونه حرکت و زندگی می‌کنند و خداوند شاهد همه چیز است و پاداش این روزها را خواهد داد.
آیت الله محمدتقی پورمحمدی روز یکشنبه در مراسم روز پرستار که با حضور برخی از مسوولان و مردم در بیمارستان امیرالمومنین (ع) برگزار شد، اظهار داشت: حضرت زینب (س) در روز عاشورا با وجود اینکه تمامی نزدیکان خود را در یک روز از دست داد اما در همان شرایط سخت با قامت استوار ایستادگی کرد.

وی با اشاره به اینکه بایستی اهل بیت (ع) را اسوه و الگوی خود قرار دهیم، گفت: قشر پرستار ایثارگرانه، فداکارانه در خدمت بیماران کرونایی هستند و در طول این مدت کمتر کسی انتطار اینگونه رشادت ها و از خودگذشتگی ها را از زحمتکشان این عرصه داشت.

وی تاکید کرد: صبر زینبی را برای پرستاران در این روزهای سخت آرزومندیم و امیدواریم با همراهی مردم کرونا را در آینده نزدیک شکست دهیم.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز در این مراسم گفت: کادر درمان همیشه در سخت ترین شرایط در کنار مردم حضور داشتند و از زمان شیوع کرونا شجاعانه در برابر این ویروس منحوس به مقابله پرداخته اند.

سید علی موسوی گفت: کرونا روح ایثار، گذشت، اتحاد و اتفاق را دوباره در بین تمامی مردم و به خصوص کادر بهداشت و درمان زنده کرد.

وی افزود: روزهای کرونایی همانند روزهای جنگ است و مردم کشورمان در تمامی حوزه ها در حال مقابله با بیماری هستند.

وی اضافه کرد: کمک های مومنانه، نذر خون، رشادت های کادر درمان و به خصوص شهدای مدافع سلامت، حصور اقشار مختلف در ضدعفونی ها و ایست و بازرسی ها، همراهی اصناف و بسیار از موارد دیگر نشان از این اتحاد و مقابله تمامی اقشار با بیماری کرونا دارد.

وی به شب یلدا و خطرات دورهمی ها اشاره کرد و گفت: از تمامی مردم انتظار داریم شب یلدای امسال را در خانه بمانند.

رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز در این مراسم گفت: حضور خودجوش مسوولان و برخی از مردم در این مراسم و بیمارستان های شهرستان برای تجلیل از خدمات کادر درمان به خصوص پرستاران نشان دهنده همدلی و همراهی مردم است.

دکتر اصغر تنومند گفت: امیدواریم با هماهنگی و همدلی و رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های ستاد کرونا بتوانیم این ویروس را شکست دهیم.

• در دوشنبه 1 دي 1399

تجلیل از ماماهای دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز جهانی ماما

1403/02/16

حضور معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی و مدیر مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری