تاریخ : پنجشنبه 13 آذر 1399

بخش ICU بیمارستان شهید دکتر بهشتی مراغه راه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی، اولین بیمار در بخش ICU پذیرش و مورد حمایت درمانی قرار گرفت. این بیمار مادر 33 ساله ای با نازایی بالای 10 سال و سابقه سقط های متعدد بوده که با شروع دردهای زایمانی به صورت اورژانسی به بیمارستان مراجعه کرده و مورد عمل سزارین قرار می گیرد. در طی جراحی به علت وجود میوم های بزرگ و بسیار متعدد دچار خونریزی رحمی می شود که با ساعت ها تلاش ستودنی تیم پزشکی و پرستاری مرکز از مرگ حتمی نجات یافته و به ICU منتقل می شود. در حال حاضر وضعیت نوزاد و مادر رضایت بخش است.
دکتر نوین سالاری سرپرست مرکز در خصوص بهره برداری از بخش ICU گفت: این بخش در فضایی به مساحت زیر بنای بیش از 140 متر مربع و با 5 تخت فعال، تعمیر و بازسازی شده و با راه اندازی آن از ارجاع بیماران پرخطر نیازمند مراقبت های ویژه به مراکز دیگر جلوگیری می گردد.
وی اظهار داشت: هدف از راه اندازی این بخش تحت پوشش قرار دادن بیمارانی است که به علت بدحال بودن یاقرار گرفتن در وضعیت پرخطر نیازمند مراقبت در سطح بالاتری از خدمات پزشکی هستند و بخش های عادی جوابگوی نیاز آنان نیست.

ایشان ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی بخش جدید ادامه داد؛ متاسفانه سابق بر این وقتی مادری زایمان می کرد و بر حسب ضرورت نیازمند بستری در ICU می شد به ناچار به مرکز دیگر یا شهر دیگری اعزام میشد که همین جابه جایی موجب وخامت حال بیمار و ایجاد هزینه ی اضافی برای بیمار و بیمارستان می شد. ولی با ایجاد این بخش حتی می توانیم بیماران بدحال مراکز دیگر و شهرهای همجوار را نیز پوشش دهیم.

سرپرست مرکز افزود؛ طی تصمیمات اخذ شده در سطوح بالاتر مدیریتی در صورت تکمیل ظرفیت بخش های ویژه ی بیمارستان های امیرالمومنین(ع) و سینای مراغه به علت پذیرش مبتلایان به کروناویروس، در صورت لزوم می توان از ظرفیت تخت های این مرکز در موارد اورژانس های قلبی ریوی، تصادفات، سکته مغزی، مسمومیت، قطع نخاع، کاهش سطح هوشیاری و ... استفاده کرد.

شایان ذکر است: بخش ICU مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی مراغه شامل 5 تخت (با قابلیت ارتقاء به 6 تخت) میباشد که هر تخت به طور جداگانه دارای مانیتورینگ، دستگاه تنفس مصنوعی، اکسیژن مرکزی بوده و هر بیمار به طور لحظه ای و دائم تحت مانیتورینگ و کنترل از نظر قلبی ریوی قرار می گیرد.

• در پنجشنبه 13 آذر 1399

تجلیل از ماماهای دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز جهانی ماما

1403/02/16

حضور معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی و مدیر مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری