به گزارش روابط عمومی، در این بازدید دکتر تنومند بر آمادگی مراکز درمانی و بهداشتی در راستای سیاستهای کلی نظام در حوزه پدافند غیرعامل ابلاغی توسط رهبر معظم انقلاب تاکید کرد.
ایشان گفت: آمادگی همه جانبه نظام سلامت در شرایط اضطراری و همچنین رخدادهایی مانند پاندمی کووید-19 می تواند محک میزان تاب آوری و بقای جامعه و تضمین رسیدن به توسعه ی پایدار باشد.
رئیس دانشکده ادامه داد: لزوم آمادگی بیمارستان ها، دستورالعمل های مواجهه با بیماریها و رنجیره فرماندهی حوادث از جمله مباحث کلیدی در حوزه پدافند غیرعامل در نظام سلامت هستند که طی پاندمی کووید-19 این حوزه ها مورد امتحان جدی قرار گرفتند.
دکتر تنومند گفت: فعالیت هایی مانند افزایش ظرفیت در بخش های مراقبت ویژه و اورژانس، رعایت استانداردهای لازم، آموزش و کمک به افزایش خودمراقبتی اعضای تیم بهداشت و درمان و ملاحظات اخلاقی در راستای اقدامات پدافند غیرعامل صورت گرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.
معاون درمان دانشکده نیز در این بازدید به نقش پدافند غیرعامل در تضمین روند انجام اقدامات پیشگیری و درمان اشاره کرد و گفت: رعایت ارکان پدافند غیرعامل کادر بهداشت و درمان را برای مبارزه در میانه ی تهدیدات دلگرم تر می کند.
دکتر پیروی ادامه داد: پاندمی کووید-19 یک چالش و امتحان بزرگ برای پدافند غیرعامل نظام سلامت بود که نشان داد نظام سلامت تا حد بسیار مطلوبی خودش را برای مقابله با چنین تهدیداتی آماده کرده است.
رئیس اداره حوادث و فوریت های پزشکی و دبیر کارگروه پدافند غیرعامل دانشکده نیز با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه پدافند غیرعامل نظام سلامت در دانشکده گفت: رعایت ارکان پدافن غیرعامل باعث کاهش آسیب پذیری در برابر تهدید شده است.
دکتر شریفی ادامه داد: هدف پدافند غیرعامل کاهش آسیب پذیری نیروی انسانی، مخاطرات پیش روی زیرساختها و تاسیسات و شریان های حیاتی در زمان هر تهدید طبیعی و غیرطبیعی است که تلاش شده است در حوزه بهداشت و درمان به این نکات توجه ویژه ای شود.